Vrei sa stii care e cel mai mare castig pe care l-am avut din videochat la Heylux?

Ca model de videochat am si eu performantele mele in acest domeniu, asa cum orice alt model de videochat le are. Cand lucrezi de mult timp in acest domeniu, asa este normal sa se intample. Ce-i drept, la Heylux nu lucrez de foarte mult timp, dar am mai lucrat si-n alte locuri inainte.

Heylux este doar studioul in care vreau sa raman sa lucrez mereu de acum, pentru ca mi-am gasit linistea si fericirea in acest loc. Tot in acest studio de videochat din Iasi am avut si cel mai mare castig din viata mea in domeniul videochatului. Un castig la care, de altfel, nu ma asteptam nicicand. Dar a fost bine primit, bineinteles!

De obicei, la Heylux castigam zilnic cam 570 de lei pe tura

S-a intamplat ca intr-o zi normal de videochat la Heylux sa ma apropii de sfarsitul turei. Eram online de 7 ore (bineinteles, cu pauze) si la a 8-a ora urma sa termin. Vazusem acolo ca am castigat 570 de lei (aproximativ castigul meu zilnic la Heylux) si eram multumita pe ziua aceea.

Deodata, pe pagina mea apare un admirator online nou care-mi scrie ceva. Ii raspund amiabil si incepem o conversatie. Aveam un inel pe deget si acesta ma intreaba daca sunt casatorita, la care eu ii raspund ca nu, dar ca este cadou de la un prieten. Amuzant a fost ca atunci acest admirator online a devenit orgolios si a spus ca el vrea sa-mi faca un cadou si mai frumos.

Bineinteles ca am inceput noi sa cochetam acolo si sa radem, la care vad din partea lui un cadou virtual de 1.000 de dolari. Prima data nu mi-a venit sa cred si m-am mai uitat o data. Si ma tot uitam si ma uitam si nu-mi venea sa cred. Ca model de videochat, pe pagina mea sunt niste cadouri virtuale care se transforma in bani. Acest admirator online imi daduse cel mai scump cadou pur si simplu ca a vrut sa fie ma presus ca toti.

Cel mai mare castig la Heylux a fost de 4.970 lei intr-o singura zi

Nici nu ma asteptam in acea zi sa se intample asta, mai ales fix la sfarsitul turei mele de videochat. Si uite asa de la 570 de lei, am ajuns sa am la sfarsitul turei 4.970 de lei din videochat la Heylux. Bani pe care i-am primit de la casierita pana la ultimul leu tot in acea zi, alaturi de multe felicitari.

Iti vine sa crezi? O suma atat de mare intr-o singura tura de videochat, dintr-o simpla coincidenta. Cum sa nu iubesti videochatul la Heylux?

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

8 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img