Visul real Lucky Studio

Banii şi situaţia materială au fost întotdeauna o problemă pentru foarte multe persoane. De multe ori auzim în jur oameni care au probleme de acest tip, căutând o soluţie pentru rezolvarea lor. De fapt, aceasta era şi problema mea până când m-am angajat la Lucky Studio.

Mereu aveam probleme financiare şi orice fi făcut, în ciuda economiei pe care o făceam în fiecare zi, nu reuşeam descurc cu banii. De fapt, acesta a fost şimotivul pentru care m-am angajat în domeniul videochatului. Având diferite cunoştinţe care lucrau la Lucky Studio, inevitabil am văzut care sunt avantajele acestui job, aşa mi-am zis: „DA! Vreau fiu model la Lucky Studio!”.

Dacă cumva aveţi impresia regret acest lucru trebuie ştiţi lucrurile nu sunt deloc aşa. Nu regret absolut nimic, ba dimpotrivă. Dacă ar trebui mai aleg o dată  face exact aceeaşi alegere.

Dacă în urmă cu un an de zile nu ştiam de unde fac rost de bani de chirie şi de taxa pentru facultate, astăzi toate aceste griji nu sunt decât o amintire. Câştig suficienţi bani cât descurc, mănânc în oraş în fiecare zi, distrez, fac sesiuni interminabile de shopping şi multe alte lucruri. Sigur voi omite vă mărturisesc datorită acestui job am reuşit îmi termin studiile, iau permisul de conducere şi îmi cumpăr şi o maşină. Sunt atât de multe lucruri pe care am reuşit le fac într-un singur an

Uneori, am impresia visez pentru viaţa mea s-a schimbat radical într-un timp extrem de scurt. Mi se întâmplă de multe ori le rog pe prietenele mele mă ciupească pentru am impresia trăiesc într-un vis.

Trebuie specific înainte angajez la Lucky Studio eram convinsă acest domeniu nu este deloc pentru mine. Aveam o percepţie total greşită despre modelele de videochat, aşa cum foarte mulţi dintre oameni o au. Totuşi, când ajungi fii în pielea unui astfel de model totul se schimbă, începând de la percepţie, la comportament şi atitudine.

Astăzi, pot spune cu mândrie  sunt ceea ce vreau fiu şi am tot ceea ce îmi doresc. Acestea sunt lucrurile care motivează şi care îmi dau putere spun Lucky Studio este familia mea!

Semnat,

M. 🙂

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img