Videochatul la Preziosa ma ajuta sa-mi intretin familia fara probleme

Multe romance sunt in situatia mea, situatie in care trebuie sa creasca un copil, doi sau chiar mai multi fara ajutorul nimanui. Si eu creasc de una singura un copil de 9 anisori si daca nu era jobul de model de videochat de la Preziosa, nu stiu cum m-as fi descurcat acum.

Inainte mi-era mai usor, dar cu cat a crescut copilul, cu atat nevoile sale au devenit mai multe si totul devenea mai scump si mai scump pe zi ce trecea. Numai hainele ma costau o gramada de bani, iar copilul fiind in crestere, le schimbam destul de des. Asta, plus bani pentru scoala, bani pentru recuzite, bani de mancare, una alta.

Ii ofer copilului meu tot ce vrea, pentru ca am banii castigati de la Preziosa

 job la preziosa
job la preziosa

Iar asta e doar strictul necesar, care ma ajungea la peste 1000 de lei pe luna. Acum, daca ar fi sa pun in calcul si faptul ca poate copilul voia telefon, calculator, cine stie ce jucarii si aparaturi, deja treceam la sume mai mari. Si bineinteles ca eu ca mama am vrut sa-i ofer totul, dar am vrut sa-i fiu si aproape.

N-am vrut sa plec in strainatate ca alti parinti, pentru ca stiu cat e de greu, atat pentru copil, cat si pentru parinte in sine. Eu am vrut sa stau langa familia mea, iar jobul de model de videochat de la Preziosa a fost exact ce am cautat mereu.

Programul flexibil: de 7-8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana si 2 zile libere la alegerea mea, tura de munca de dimineata, amiaza sau seara si multa multa libertate. Adica eu am putut sa jonglez cu acest program de munca si sa mi-l fac in asa fel incat sa pot sta si cu familia, sa am timp de mine si sa mai si castig bani.

Asta a fost ideal pentru mine, in primul rand. In al doilea rand, sansa de a castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Preziosa mi-a placut foarte mult, pentru ca eu am nevoie de bani intruna pentru copilul meu. Avandu-i zilnic, m-am vazut scutita de multe griji si probleme.

Acest job in videochat din Iasi mi se potriveste perfect

 job la preziosa
job la preziosa

Una peste alta, totul e super frumos la Preziosa. Mediul de munca e feminin, studioul imi ofera discretie, legalitate si corectitudine, dar mai ales respect si libertate si conditiile de munca sunt ireprosabile. Ca sa nu mai zic si de transportul gratis care ma ajuta foarte mult, ca nu mai dau eu bani pe drumuri in Iasi.

Siiii… pe langa toate aceste avantaje, jobul in videochat de la Preziosa ma ajuta si pe mine mult. Cum? Fiindca este un job usor si nu ma solicita mult. Asa am si eu timp de mine si de cateva distractii si relaxari din cand in cand. Asa da!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

6 Comments

  1. Hei! m-am interesat si am si eu doi copilasi pe care as vrea sa-i cresc cat mai bine cu putinta. am 34 de ani, nu mai arat superb, dar credeti ca as putea incerca macar sa fac si eu videochat la Preziosa?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img