Videochat la un alt nivel – oferta Lucky Studio Iași

0
1378
lucky studio din iasi

Nici nu îmi puteam închipui că după doar două luni mă voi angaja – am ajuns în Iaşi cu facultatea şi viaţa de studentă cere destul de multe. După câteva interviuri eşuate, am ajuns la Lucky Studio – pentru cele ce poate că nu ştiţi încă asta, e vorba de cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Am aflat de la câteva colege – sunt angajată ca model de videochat la Lucky Studio de aproape 1 an – că Lucky Studio a dus la un alt nivel videochatul. Cine ar fi crezut că un studio de videochat din Iaşi poate avea un succes atât de mare? Din ce mi-au mai povestit colegele şi prietenele care au mai lucrat în domeniu, condiţiile pe care le oferă Lucky Studio depăşesc cu mult ceea ce oferă alte studiouri de videochat. Vi le prezint ca atare, nu am cum să confirm sau nu pentru că e primul meu job de acest fel. Vă las pe voi să decideţi.

În primul rând vreau să vă spun că Lucky Studio are o politică pe care o respectă încă de la înfiinţare: bărbaţii nu au acces în studio! Nu te jenează vreo prezenţă masculină, eşti numai între fete tot timpul, fete care te ajută, te susţin şi te fac să te simţi ca într-o familie. Ce condiţii am găsit la Lucky Studio vă spun în continuare.

Camere decorate cu lux şi eleganţă, bonusuri şi servicii gratuite oferite la semnarea fiecărui contract, respect, şansa de a-mi creşte câştigurile tot timpul şi mai presus de toate confidenţialitate. Asta am găsit la Lucky Studio chiar din prima zi! Nimeni nu îţi impune nimic – poate că unele dintre voi credeţi că a fi model de videochat înseamnă să ai anumite dimensiuni sau că ţi se impune ceva. Ei bine, nu! Alegi şi din nou alegi: când vrei să lucrezi (programul este super-flexibil), dacă vrei poţi lucra şi de acasă, alegi camera în care vei lucra sau renunţi oricând.

Lucky Studio se asigură că ai şi cele mai bune condiţii, mai ales dacă vii să lucrezi de la studio. Îţi asigură transport cu una din maşinile firmei conduse de şoferiţe – desigur!, îţi oferă servicii de make-up şi coafură la fiecare tură lucrată, iar plata poţi să o încasezi imediat după ce ai terminat tura. Suna bine? Eu zic că da!

Un job 100% legal, unde siguranţa şi confidenţialitatea sunt la rang de lege. La Lucky Studio am tot ce mi-aş putea dori în momentul de faţă de la un job. Să renunţ? Nici vorbă! Nu poţi renunţa la aşa condiţii, la un job de model de videochat la un cu totul alt nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.