Trucuri pentru a fi model Lucky

În momentul în care se spune cuvântul „ fashion” în mintea noastră apar modele strălucitoare care zâmbesc şi fac „click click” în faţa aparatelor de fotografiat. Industria modei are mai multe ramuri, de la industria modei de haine, bijuterii, păr, videochat, manichiură şi sunt fiecare separat responsabile de demersul şi reuşita acestora în cadrul acestei pieţe de desfacere. Desigur nici una din ele nu a fost interzisă prin lege, precum nici Lucky Studio Iaşi care deţine un număr record de modele de videochat.

Atitudinea

Nu poţi îţi imaginezi mergi pe jos într-o cameră plină cu prieteni şi familie, precum nici te plimbi într-un parc de recreere. Probabil vezi milioane de fete pe stradă care încearcă adopte o atitudine care nu le caracterizează, dar la Lucky Studio nu trebuie îţi pui o mască care nu te caracterizează. Când vine vorba de atitudine şi profesionalism studio Lucky are cei mai buni oameni care se ocupă de tot ceea ce înseamnă personalitate şi atitudine în relaţiile cu partenerii de conversaţie. Chipul şi limbajul fiecărui model din cadrul Lucky Studio are de a face cu personalitatea unică a acestora, în maniera în care niciodată două modele nu o să gândească sau acţioneze identic.

Transfer de inhibiţii

Înainte de a te decide te angajezi ca model, încearcă şi experimentează cât mai multe conversaţii sau texte în care devii un personaj pentru fiecare poveste. Nu mergeţi pe premiza „nu voi purta niciodată decolteuri adânci sau culori îndrăzneţe pentru nu îmi plac”. Profesioniştii îţi vor alege ţinuta pentru fiecare partener de conversaţie, încât a depune eforturi şi din partea ta poate fi o muncă similară cu a acestora. Trebuie te obişnuieşti cu purtarea tuturor atitudinilor, a culorilor de comportamente şi de mentalitate, de la cele comune până la cele mai neobişnuite, în măsura în care fii gata pentru un spectacol privat. Modelingul în cadrul Lucky Studio Iaşi a devenit mai îndrăzneţ şi mai expresiv cu fiecare sezon care a trecut, încât acum este de-a dreptul unic.

Privirea „ucide”

S-ar putea argumenta nu există nimic mai mult decât o privire, care exprimă mai mult decât o mie de cuvinte. Important este ştii puterea cu care ai fost înnăscută este a ta şi nu se poate schimba formă acesteia. Este bine observi partea bună a acestui loc de muncă, încât nu inventezi defecte pe care nu le ai şi îţi păstrezi imaginea personalităţii tale aşa cum este ea, pentru nu există nici un lucru perfect în lumea această imperfectă. Străduiţi  fiţi optimiste în fiecare zi şi o să observaţi cum Lucky Studio va premiază pentru această privire care poate ucide minusurile oricărei conversaţii.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img