Top 4 motive pentru care Lucky Studio este 100% legal

În caz că multă lume se întreabă dacă Lucky Studio este legal sau nu, astăzi voi vorbi despre cum acest studio de videochat nu numai că este legal, este şi cel mai bun. Şi nu doar din Iaşi, ci este cel mai bun studio de videochat şi din ţară.

Iar premiile, faima, prestigiul şi numărul mare de angajate dovedesc asta. De aceea, angajatele la Lucky Studio nu sunt oricum, ci sunt toate foarte mulţumite. O confirm eu, care câştig zilnic bani şi mă întâlnesc cu fetele la studio şi ne mândrim cu zecile de cumpărături pe care le facem.

Sunt câteva motive simple care conving orice fată că Lucky Studio este legal, şi anume:

1.La Lucky Studio mi s-a făcut SRL chiar de la început

c17-5-n

Pentru a mă convinge o dată în plus că jobul de model de videochat la Lucky Studio este legal, doamna Alina, cea care se ocupă de acte, m-a ajutat să-mi deschid un SRL. Apoi a mers să depună toate hârtiile la Registrul Comerţului, ca eu să nu pierd timp.

Apoi, tot ea m-a ajutat să-mi fac un cont în bancă, pentru a primi banii acolo. Deci ce lucru înregistrat la Registrul Comerţului şi la banca poate fi ilegal? Este clar că Lucky Studio lucrează pe baza legii!

2. Am putut alege în ce mod să lucrez cu Lucky Studio

Faptul că mi s-a oferit libertatea de a alege modul de muncă de la început a fost un lucru ce m-a convins. Lucky Studio mi-a permis să aleg cum lucrez: de acasă sau de la studio.

Evident, am ales să lucrez din studio, dar această libertate este o dovadă a faptului că Lucky Studio nu se ascunde de nimic şi nu se teme dacă modelele nu lucrează la studio. Fiindcă nu se ascunde, pentru mine este evident că nu este vorba de nimic ilegal.

3. Site-urile de videochat de la studio sunt securizate

Secured_Layer_of_HTTPS

 

Un motiv important pentru care Lucky Studio dovedeşte că lucrează cot la cot cu legea este securitatea. Toate site-urile pe care eu lucrez sunt foarte securizate şi nimeni nu poate lua informaţii sau alte lucruri.

3. Lucky Studio dispune de experţe în contabilitate

Ultimul, dar nu cel din urmă motiv este acela că Lucky Studio are o echipă mare de angajate, printre care se află şi două expert-contabile. Ele stau la dispoziţia mea şi a fetelor pentru orice nelămurire avem cu banii sau impozitele.

Cum să nu lucrez în linişte, când ştiu că Lucky Studio îmi pune legea la dispoziţie prin aceste condiţii optime de muncă?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img