Top 3 secrete care au făcut din Lucky Studio cel mai dorit angajator român!

10
2661
model videochat

        Nu ştiu dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în spatele videochatului la Lucky Studio, însă îţi voi spune eu astăzi totul despre acest loc. Foarte multă lume tinde să vorbească, însă nu poţi afirma un lucru până nu îl testezi. Iar eu, fiind model la Lucky Studio de mai bine de un an, pot să spun lucrurilor pe nume.

Experienţa în acest loc m-a făcut să îmi dau seama care sunt secretele succesului, cum pot să câştig şi cum pot avea cariera mult dorită. Lucky Studio m-a ajutat să ajung sus prin 3 paşi simpli, care sunt totodată şi secrete pe care fiecare model el mânuie în funcţie de cerinţele sale:

  1. Se spune că la Lucky Studio se câştigă zilnic între 300 şi 800 de lei

Scrie şi site-ul Lucky Studio şi pe forumul Lucky Studio ca aici se poate câştiga foarte bine, mai exact între 300 şi 800 de lei. Sunt, desigur, fetele noi, fără experienţă în videochat, care câştigă 150 de lei sau 200 de lei în primele zile.

Dar după cum spuneam şi mai sus, acest câştig este mânuit în parte de fiecare model. Sunt fete care au câştigat în prima zi 100 de lei, sunt care au obţinut 300, 600, 800 sau chiar 1.000. Depinde de voinţa şi ambiţia fiecăreia, dar şi de noroc, uneori. La Lucky Studio se câştigă foarte bine, dar trainerii profesionişti te învaţă cum. Eu, de exemplu, am început de la 200 de lei şi am ajuns la 340.

  1. Lucky Studio oferă cel mai flexibil program, care îţi permite să ai mult timp liber

Mai auzeam multe fete care se plângeau de programul de la studioul lor. Problema este că nu găseau acel loc de muncă în Iaşi care să fie potrivit şi au ajuns în studiourile greşite, unde lucrau şi peste 10 ore.

Ceea ce nu multe fete ştiu este că la Lucky Studio îţi faci propriul program, care îţi dă şansa să ai şi alte priorităţi după muncă. Iar turele de muncă sunt făcute din 7, 8 sau 9 ore. Deci fiecare munceşte cât doreşte. De asta Lucky Studio este un job în Iaşi mult mai avantajos decât altele.

  1. Bonusuri de angajare de la 1.720 de lei până la 38.880 lei, bonusuri săptămânale şi libertate deplină

Secretul prin care Lucky Studio se face remarcat şi diferenţiat printre celelalte studiouri de videochat este că oferă bonusuri de angajare foarte mari. Fetele pot alege contracte legale pe o durată de o lună, 3, 6, un an şi tot aşa mai departe. În acest fel, fiecare poate veni şi renunţa oricând doreşte. Deşi mă îndoiesc că este cineva care ar vrea să mai plece după ce vede toate beneficiile Lucky Studio.

Plus de asta, bonusurile săptămânale ajung până la 3.000 de lei. Iar o motivare mai mare ca asta nu există. Sunt ambiţionată să câştig cât mai mult, pentru a primi un bonus cât mai mare în fiecare săptămână. Şi uite aşa mă duce Lucky Studio către succesul direct, cu 3 paşi simpli şi corecţi.

 

 

 

 

10 COMENTARII

  1. Aşa e. Eu am vrut să plec din ţară şi m-am angajat la Lucky Studio în loc de asta, iar acum sunt bucuroasă. Am văzut că se poate duce o viaţă frumoasă şi în propria mea ţară şi nu trebuie să plec.

  2. Acum nu pot spune exact de ce anume ţin câştigurile fiecărei fete. Fiecare are metoda sa, dar dacă ele ascultă de traineri şi sunt ambiţioase, nu au cum să nu câştige bani!

  3. Sunt foarte multe studiouri care mint feţele şi de aceea multe se tem. Dar Lucky Studio s-a făcut renumit tocmai prin seriozitatea şi corectitudinea sa. Nu te teme :*

  4. Eu am parte de peste 4.000 de lei lunar şi mai mult nici nu am nevoie. Lucky Studio mă ajută să duc o viaţă confortabilă, aşa că nu am ce să obiectez. Oricum e mai bine de zeci de ori decât la alte locuri de muncă.

  5. Eu nu pot spune decât că mă mulţumesc cu tot ce am la Lucky Studio, pentru că înainte mă chinuiam pentru 1.000 de lei şi acum am parte de multe lucruri de care am dus lipsă mai mereu.

  6. Adevărul este că Lucky Studio încearcă să ofere viaţa pe care nu multe fete reuşesc să o aibă. Tot ce acest studio încearcă să facă este să ofere confortul necesar unei vieţi frumoase şi liniştite în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.