Tie ti-ar placea un job la Heylux pentru 6.000 lei lunar?

6
1974

 Daca ti s-ar oferi sansa sa castigi 60 de milioane pe luna, sau 6.000 de lei cum se spune, ai renunta la jobul pe care-l ai acum? Castigi mai bine acum sau iti surade suma asta in fiecare luna? Pentru ca eu n-am putut rezista acestei oferte de la Heylux, pur si simplu!

Eu nici n-am stat pe ganduri cand am semnat contractul de colaborare in videochat cu Heylux Iasi. Sa stiu ca pot castiga lunar o suma de 6.000 de lei doar pentru ca ma prezint la studio si imi vad de treaba mea, mi s-a parut mai mult decat ideal. Desi nu castigam putin nici la jobul pe care-l aveam.

La Heylux, castig mai mult decat la orice alt job in Iasi

“Putin” e oarecum relativ, pentru ca eu castigam 1.600 de lei lunar ca si economista la o firma si credeam ca nu se poate mai mult. Toata lumea ma felicita, pentru ca un salariu de genul acesta in Romania este destul de marisor, avand in vedere ca majoritatea lucreaza pentru minimul pe economie.

Asadar, eu ma simteam norocoasa, realizata chiar. Asta pana sa gasesc jobul ca model de videochat de la Heylux si sa-mi schimb total parerea. Orice ar fi fost, era in interesul meu sa castig mai multi bani, asa ca nu m-a interesat sa-mi schimb domeniul de munca.

Atata timp cat eu am anumite planuri de viitor, normal ca imi propun sa le indeplinesc cat mai repede, iar banii sunt cei care ma ajuta sa fac asta. Ei bine, cu cat ii pot avea mai repede si mai multi, cu atat mai bine. Nu ti se pare logic? Nu m-a deranjat absolut deloc sa renunt la cei 1.600 de lei lunar pentru cei 6.000 de lei de la Heylux.

Cine crezi ca ar refuza sa lucreze in conditiile minunate de la studio?

In fine, ca la Heylux se castiga  mult mai mult, de fapt. Castigurile de pe comision sunt intre 300 si 800 de lei zilnic, deci se castiga, n-ai ce zice. Insa eu am auzit de varianta salariului fix pe care studioul acesta din Iasi il ofera.

Tot ce trebuia sa fac era sa stiu putina engleza, sa imi aleg o singura tura de munca a cate 8 ore, timp de 5 zile pe saptamana (alese de bine, normal). Ti se pare ca aceste conditii sunt absurde pentru 6.000 de lei? Mai bine nici ca se putea! 60 de milioane sa stau sa vorbesc pe un computer, fericirea mea!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.