Ţi-ai dorit vreodată să vizitezi Parisul? Cu Lucky Studio poţi vizita multe alte locuri!

 Cu toate suntem femei şi sunt sigură că orice femeie şi-a dorit măcar o dată să viziteze Parisul. Sunt câteva nevoi pe care noi, femeile, le avem. Dar fără Lucky Studio nu ştiu cum mi-aş fi putut satisface vreodată aceste nevoi. Lucky Studio Iaşi m-a ajutat să văd viaţa dintr-o altă perspectivă.

Din punctul meu de vedere, dacă un job în Iaşi este îndeajuns de bun pentru a mă duce în vacanţe peste tot este mai mult decât ideal. Din moment ce nu mai am griji de când lucrez în videochat la Lucky Studio, eu zic că e bine.

Ca model de videochat, ai un job cât se poate de normal

Am mai auzit multe fete care se tot fereau de videochat, dar nu înţeleg de ce. La urma urmei, cu toate ne dorim bani, răsfăţ şi vacanţe, dar când găsim jobul care ne oferă asta, ne facem că este deranjant pentru noi.

Eu sunt mai directă de felul meu şi vreau să spun că nu înţeleg de ce unele femei pot sta acasă în faţa camerei pentru un iubit, dar nu pot face acelaşi lucru la Lucky Studio pentru bani. Înţelegi ce vreau să zic? Adică la Lucky Studio nicio femeie nu face nimic diferit faţă de ce făcea acasă pe Skype sau Facebook cu iubitul.

Lucky Studio m-a ajutat să văs Parisul

Revenind la subiectul nostru, vorbeam despre Paris. Eu mi-am dorit, ca orice altă femeie, să văd măcar o dată Parisul. Înainte să mă angajez în videochat la Lucky Studio, nu mi-aş fi închipuit cum aş fi ajuns în Paris.

Dar, după o angajare în videochat total desăvârşită precum cea de la Lucky Studio, veniturile mele s-au mărit considerabil.

Am început să câştig zilnic peste 300 de lei la Lucky Studio Iaşi, datorită sistemului de plată la zi oferit de aici. Aşa, îmi primeam banii la fiecare sfârşit de tură, bani cu care făceam doar ce voiam.

Bonusurile din fiecare duminică mă ajutau să am mai mulţi bani

Am şi cheltuit foarte mulţi din acei bani, dar tot rămâneam cu cel puţin 2.000 de lei lunar în mână, pentru că primeam şi bonusuri în fiecare duminică. Lucky Studio îmi oferea bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei pentru fiecare câştig din săptămâna anterioară.

Şi, în doar câteva luni am plecat într-o vacanţă de 7 zile la Paris cu o sumă de 8.000 de lei. Ce pot să zic mai mult decât că iubesc Lucky Studio?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

    • Da, am reuşit după câteva luni la Lucky Studio. Păi nu aveam ce să fac? Bani să fie, că am pe ce să îi cheltui :)) Pe parfumuri, bijuterii, haine :X

    • Sunt absolut sigură că o să fiu la fel de mulţumită de Lucky Studio şi în viitor, pentru că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară 🙂 😀

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img