Singurul studio de videochat din Iasi in care gasesc discretie totala este Lucky Studio

0
1453
lucky studio iasi
lucky studio iasi

Chiar daca nu fac nimic gresit ca sunt model de videochat si nu ma ascund de acest lucru, mereu am vrut sa fie o “bariera” intre jobul meu si societatea, ca sa spun asa. Multi oameni inteleg ca acesta este doar un job, dar altii nu inteleg si mereu am vrut sa lucrez in studiouri cat mai discrete, precum Lucky Studio.

Mai sunt studiouri despre care am vazut ca mai fac ei reclama sau mai fac ei cine stie ce dezvaluiri ale fetelor, insa eu am vrut mereu discretie absoluta. Nu mi-a placut prea mult tam-tam in jurul acestui subiect. Am vrut sa castig bani in liniste, fara sad au explicatii cuiva.

Sigur ai vrea si tu sa castigi peste 700 lei zilnic in discretie totala

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Si sunt sigura ca daca si tu ai castiga cate 750 de lei zilnic la Lucky Studio asa cum castig eu, si tu ai vrea sa mentii discretia dintre jobul acesta si viata ta. Pentru ca oamenii sunt curiosi si cu atat stiu mai multe, cu atat mai rau e pentru tine.

Eu, desi am o multime de bani din videochat la Lucky Studio, nu spun nimanui cat castig pentru ca dupa aceea ma trezesc ca toti imi cer favoruri si sunt pe interes cu mine. Eu imi vad de treaba mea ca model de videochat la Lucky Studio, fac asta de mai bine de un an si ceva si n-am motive sa fac in asa fel sa fie altfel.

Ce inseamna discretie in videochat, te intrebi? Ei bine, pana si contractul de munca ar conta in acest caz. Foarte multe studiouri nu tin cont de intimitatea modelului si fac contracte in fel si chipuri. Dar la Lucky Studio mi s-a facut un contract de munca legal, in care nu scrie absolut nimic despre videochat.

Lucky Studio este avantajos din toate punctele de vedere

lucky studio iasi
lucky studio iasi

Adica sa spunem ca, de exemplu am 18 ani si poate n-as vrea sa afle ai mei ca fac videochat dar vor sa vada contractul meu de munca. Ei bine, le-as putea arata contractul de la Lucky Studio, pentru ca este un contract absolut normal, fara nicio clauza ascunsa sau ceva in neregula.

De asemenea, la Lucky Studio lucreaza doar femei si conteaza si asta cand vine vorba de discretie. Pot fi in largul meu si n-am nici treaba cu cei care ma vad ca intru in studio. Oricum studioul este intr-o cladire foarte frumos pozitionata in Iasi si nimeni nu stie ca acolo este studio de videochat, iar securitatea este la nivel maxim. Pana si transportul gratis de la Lucky Studio ma ajuta cu discretia. De fapt, toate lucrurile de care ma bucur la studio sunt lucruri bune si benefice pentru mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.