Siguranţă şi confidenţialitate la rang de lege

Buna fetelor, fac parte din administraţia Lucky Studio şi întâlnind tot mai des întrebări şi nelămuriri din partea voastră, vă descriu aici ceea ce oferă primul studio premium din Iasi, recunoscut şi la nivel naţional pentru realizările sale. Nu ne numim studio premium din motive neîntemeiate – stau drept dovadă condiţiile excelente pe care le oferim tuturor angajatelor noastre. Ştiţi cu toate că Lucky Studio a fost încă de la înfiinţare un studio condus, administrat, organizat şi în care lucrează doar femei. Acesta ar fi un mic prim pas făcut pentru modelele noastre – crearea unui plus de confort şi siguranţă, fără să existe reţinerea de a întâlni şi bărbaţi prin studio.

Tot mai des aud o întrebare din partea fetelor: cum este garantată siguranţa lucrului la studio? Vă explic în cele ce urmează. După cum am spus, de la bun început Lucky Studio a fost doar un studio al fetelor. Acesta ar fi un prim motiv pentru care te vei simţi în siguranţă lucrând ca model aici. O altă temere a modelelor ce vin pentru prima dată este legată de plată. Nu le vine să creadă că ceea ce văd şi pe site, ca bonusuri şi recompense financiare, ca pachete de servicii şi avantaje incluse, este într-adevăr şi real. Din acest motiv am inventat noi ceva care să asigure încredere, siguranţă dar şi corectitudine. Deci, ce a inventat Lucky Studio pentru siguranţa plăţii? Un program pe calculator care îţi permite să îţi calculezi ceea ce ai câştigat, iar la final de zi încasezi câştigurile!

Siguranţa la Lucky Studio este dată şi de un alt avantaj: nu mai ai costuri de transport, pentru că vine maşina de la studio acolo unde stabileşti, te aduce până la studio şi apoi te duce înapoi. În ceea ce priveşte confidenţialitatea, Lucky Studio oferă modelelor toate elementele care le asigură acest lucru. În principal se lucrează cu admiratori din Statele Unite, însă modelele au posibilitatea să restricţioneze ţările dorite. Confidenţialitate garantată – aceasta este politica noastră. Nu va afla nimeni că lucrezi la videochat, decât dacă alegi tu să dezvălui această informaţie.

Deci, avantaje peste avantaje. Pe lângă siguranţă şi confidenţialitate, ţi se mai oferă şi libertatea de a putea pleca oricând doreşti, ai ocazia unică de a câştiga mult mai mult decât te aşteptai, eşti tot timpul îngrijită şi frumoasă mulţumită serviciilor de make-up pe care le oferim. Nu trebuie decât să vii să te convingi! Te aşteptăm!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img