Shopping si distractie toata ziua de cand sunt model la Preziosa

La cum au evoluat lucrurile in Romania, nu m-as fi gandit vreodata ca o sa ajung sa-mi permit sa merg in fiecare zi la shopping, sa merg la cele mai luxoase restaurante sa mananc, sa ma imbrac mereu elegant, sa fiu rafinata si sa-mi permit doar distractii. Pana sa apara Preziosa in peisaj, credeam ca aceste lucruri sunt doar pentru bogatasi.

Dar uite ca viata buna nu e doar pentru bogatasi, ci poate fi pentru orice ieseanca asa ca mine care-si doreste o viata altfel. Eu n-a trebuit sa fac prea multe pentru a-mi schimba viata radical in bine, ci a trebuit doar sa merg la interviu la Preziosa si sa accept sa ma angajez aici in videochat.

De restul s-au ocupat profesionistele de aici, care mi-au facut actele si tot ce a trebuit, m-au ajutat cu trainingul specializat, cu machiajul zilnic, cu toate cursurile si ce era necesar pentru a castiga in videochat.

Tot ce fac la Preziosa este sa ma bucur de conditiile de munca de aici

Eu nu am facut decat sa ma las condusa de soferita de la Preziosa la studio, sa intru in camera mea de logare (aleasa de mine) si sa stau 8 ore (dupa un program de munca ales tot de mine) pe internet, sa-i las pe membrii de pe site-urile de videochat sa ma complimenteze.

Pentru faptul ca ma las alintata si rasfatata de ei, eu primesc de la Preziosa la fiecare sfarsit de tura cate 330 de lei, bani castigati de mine. Asa imi permit sa merg la shopping in fiecare zi. Inainte obisnuiam sa merg la Palas o data pe luna la un suc cu prietenii, dar acum merg zilnic.

Imi cumpar toata ziua cate ceva, apoi merg la restaurant si apoi ies cu prietenele prin oras, ne distram si nu trebuie sa mai stau sa ma gandesc ca nu am bani. Pentru ca am si banii sunt ultima grija de cand fac videochat la Preziosa.

Sunt rasfatata la studio si castig o multime de bani pentru viata perfecta

Singurele mele griji de cand fac videochat aici sunt in ce vacanta o sa merg, unde o sa-mi petrec vara, cat de multe city-break-uri o sa fac si ce lucruri noi imi mai pot cumpara. Asadar, dupa cum vezi, viata buna nu este destinata numai celor bogati, ci oricui vrea s-o aiba. Atata timp cat lucrez la Preziosa, pot duce orice fel de viata vreau eu.

Asta inseamna un adevarat job in Iasi, acela de la care poti obtine tot ce ti-ai dorit vreodata, chiar si o cariera. Iar Preziosa cu siguranta ma conduce catre o cariera infloritoare.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img