S-au marit bonusurile de angajare la Lucky Studio, cu sume de pana la 12.600 lei cash!

 Acum un an am aflat de la o prietena de un studio numit Lucky Studio, din Iasi. Ea deja facea videochat acolo si-mi propusese si mie sa vin, insa eu atunci aveam deja un job si cat de cat eram multumita. Aveam doar 1.100 de lei, ce e drept, insa credeam ca nu imi doresc mai mult de atat.

Chiar daca eram multumita oarecum de jobul vechi, in acest timp mai intram si pe site-ul celor de la Lucky Studio si mai citeam una alta pe acolo. Citind in fiecare zi faptul ca ei ofera sansa unor castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, bonusuri intre 300 si 3.000 de lei in fiecare saptamana si bonusuri de angajare de peste 10.000 lei cash, ma cam atragea.

Ideea de a face bani din videochat la Lucky Studio m-a atras mult

Desi ma atragea foarte tare acest job in Iasi, parca nu ma incumetam sa cer mai multe detalii despre acesta. Tot timpul cand intram pe site-ul lor, aparea in dreapta un chat mic si o asistenta de la Lucky Studio, iar eu ma porneam mereu sa scriu cate ceva si apoi stergeam.

Nu stiu de ce, aveam o restrangere. Am tot facut asa vreo 2-3 luni de zile, pana lucrurile de la jobul meu incepusera sa o ia razna. Imi cereau mult prea multe lucruri, orele de munca au inceput sa creasca, stateam peste program, si faceam lucruri care nu-mi intrau in atributii pentru foarte putini bani.

Usor, usor, au inceput sa apara certurile, sa apara reprosurile si deja nu ma mai simteam bine. Atunci a fost momentul in care m-am decis sa o ascult pe prietena mea si sa apelez la Lucky Studio. Am intrat pe site si cand am dat sa vorbesc cu Andreea (asistenta de pe chat), am vazut acolo ca bonusurile de angajare sa marisera.

M-am angajat la studio si am primit bonusul de 12.600 lei cash!

Eu stiam de-o anume suma, iar cand intrasem acum am vazut ca unul bonusurile de angajare a ajuns la 12.600 de lei CASH! Oh, Doamne! Cand am vazut aceasta suma, mi s-au facut ochii mari si-am lasat chatul. Am pus direct mana pe telefon si am sunat la Lucky Studio, fara a mai sta la vorba pe chat.

Pur si simplu m-au atras aceste bonusuri de angajare, nu stiu de ce. Inseamna bani primiti doar pentru ca te-ai angajat intr-un anume loc si mi-a placut ideea. Cui nu i-ar placea sa primeasca bani doar asa? Asa ca m-am decis sa fiu si eu printre acele modele care castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio, plus acel bonus de 12.600 de lei pe care l-am primit pentru semnarea contractului de 3 ani. YAY!

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img