Prietenele mele ma invidiaza ca am mereu bani de cand m-am angajat la Heylux

Iubesc faptul ca atunci cand ies in oras cu prietenii mei, imi permit sa le fac cinste, sa imi cumpar una alta, sa ma distrez si sa cheltui fara sa ma gandesc la faptul ca raman fara bani. Si tot timpul prietenele mele ma invidiaza pentru faptul ca am atat de multi bani datorita jobului meu de la Heylux.

Bineinteles, inca nu le-am spus prietenilor mei ca eu fac videochat. Toti ma intreaba iar mie nu mi-ar fi jena sa le spun, doar ca este treaba mea ce fac. Plus de asta, daca fetele ar afla ca eu castig peste 7.000 de lei lunar numai din videochat la Heylux Iasi, ar vrea si ele sa faca.

In timp ce prietenele mele castiga 10-15 lei, eu am cate 300-400 de lei pe zi

Si nu vreau sa creada ca incerc eu sa le conving sa faca. De asta nici nu le spun. Astept sa isi dea ele seama ca videochatul e bun pentru ele. Cand ele au cate 10-15 lei in buzunar cand iesim in oras iar eu am cate 300-400 de lei, nu ai cum sa nu iubesti videochatul.

De asta ma si invidiaza ele, ca oricand iesim, eu am o multime de bani in buzunar. Pentru ca la Heylux castig bani in fiecare zi, la fiecare sfarsit de tura imi primesc cei peste 300 de lei pe care ii castig. Si chiar niciodata n-am castigat mai putin de 300 de lei intr-o zi.

Poate mai mult, dar niciodata mai putin. Asta imi place la Heylux, ca mereu castig tot mai mult si pot evolua. Asa nu mai duc grija banilor de niciun fel. Pur si simplu ii castig usor si ii cheltui pe tot ce vreau eu, fara sa ma gandesc ca raman fara, pentru ca stiu ca in urmatoarea zi voi castiga iar la Heylux.

E cool ca pot avea bani oricand datorita jobului de la Heylux Iasi

Si stii ce e misto? Ca la Heylux lucrez doar 5 zile pe saptamana si imi aleg 2 zile libere, dar chiar daca am liber pot merge sa castig bani, doar e in interesul meu. Nimeni nu-mi spune ca n-am voie, la Heylux sunt libera sa fac ce vreau. Ma duc sa fac videochat cand vreau.

Daca azi am liber dar am nevoie de vreo 500 de lei, de exemplu, ma duc la Heylux si stau 7-8 ore online si castig banii acestia, apoi ii primesc la sfarsitul turei. E atat de simplu. Si oricum in fiecare duminica mai primesc si cate un bonus de performanta la Heylux, care poate ajunge si pana la suma de 3.000 de lei. Deci banii nu-s grija mea. Inteleg de ce prietenele mele ma invidiaza. Am bani gratie jobului de model de videochat cat prietenii mei n-o sa aiba niciodata.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img