Povestirile prietenei mele despre jobul de model în videochat

Dacă mă întrebi pe mine, înainte aveam o părere foarte proastă despre fetele care făceau videochat. Probabil din acest motiv prietena mea cea mai bună mi-a şi ascuns asta: că lucrează la Lucky Studio.

Dar, după ce mi-a confesat faptul că face videochat la Lucky Studio de 5 luni deja, n-am avut încotro decât s-o ascult. E prietena mea cea mai bună şi a trebuit să o susţin, nu?

Când o auzeam vorbind despre Lucky Studio şi despre cum este atmosfera în acest studio de videochat, mi-am schimbat părerea brusc. Asta pentru că înainte aveam impresia că fetele care fac videochat se vând, sincer.

Dar prietena mea mi-a spus că nu e aşa. Că pur şi simplu stă pe internet şi vorbeşte cu diferiţi oameni din alte ţări şi pentru asta primeşte bani. Nu mi-aş fi închipuit că videochatul e atât de uşor şi lejer.

Cum a reușit să se descurce cu banii

miscellaneous-babes-415a

În momentul în care am început să discutăm mai profund despre videochatul Lucky Studio, am descoperit lucruri uimitoare.

Mi-a spus că a început să lucreze la Lucky Studio pentru că se afla într-o perioadă dificilă din viaţa ei. Părinţii nu o puteau ajuta iar ea avea nevoie de bani pentru facultate.

Auzise de angajări în videochat la Lucky Studio care îi aduc bani zilnic între 300 şi 800 de lei şi n-a ezitat. După ce s-a angajat, a văzut că poate obţine zilnic cât alţii în jumătate de lună.

A dat peste membri de pe site-urile de videochat care sunt adevăraţi gentlemani şi care s-au îndrăgostit de ea, aşa că ei cheltuiau zilnic sute de dolari pentru a discuta cu ea şi pentru a o cunoaşte.

Lucky Studio mi-a ajutat prietena să nu mai aibă griji

AAEAAQAAAAAAAAQUAAAAJGFkZGVhODNjLTlmZTItNDQ3Yy04MDI4LTEyZDA0ZTY0ZjNjZA

Văzând că îi merge în videochat, ea a continuat să meargă în acest studio din Iaşi. Zilnic, era întâmpinată de o echipă de make-up artiste care o machiau. Iar la studio ajungea cu ajutorul şoferiţelor de la Lucky Studio care veneau să o ia cu maşina.

Era tratată ca o adevărată prinţesă şi lucrează doar printre femei la Lucky Studio, aşa că toate se susţin între ele. Mi-a plăcut tot ce mi-a povestit, mai ales că asta a scăpat-o de griji şi probleme.

Având zilnic bani, şi-a plătit toate taxele la facultate şi a început să aibă mai multă grijă de ea. Cu cei peste 300 de lei obţinuţi zilnic, mergea la saloane, la masaj şi spa, prin excursii. Se vedea pe chipul ei că îi merge bine şi se îngrijeşte altfel de când are bani de la Lucky Studio.

Eu ce aş fi putut să fac altceva decât să-mi susţin prietena pentru că e fericită? Acum când ştiu cum e adevăratul videochat la Lucky Studio, mă bucur pentru ea.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

    • Pentru că eu nu am timp să lucrez la Lucky Studio. Momentan, am nişte cursuri pe care le urmez şi-mi ocupă tot timpul. Dar fii sigură că iau în considerare Lucky Studio ☺

  1. Te-ai gândit că poate prietena ta îţi spune cât de super e pentru a te duce şi pe tine la studio şi pentru a primi bani dacă te aduce acolo?

    • Mi-a spus că Lucky Studio oferă o sumă foarte mare de bani pentru fetele care recomandă studioul. Dar n-a încercat în niciun moment să mă facă să vreau să merg la Lucky Studio.

    • Nu, nu era obligată să-mi spună şi mi-a ascuns pentru că se temea că o voi judeca. Dar după ce şi-a dat seama că nu are motive să fie aşa, mi-a spus 😀

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img