Povestea mea la Lucky

Ştim cât de greu este în ziua de astăzi ne găsim un loc de muncă. Ei bine, având în vedere faptul este din ce în ce mai greu ne găsim un loc stabil şi bănos de muncă, suntem nevoite facem diferite alegeri. Una dintre alegeri este chiar Lucky Studio.

Pentru început, vrea lămuresc faptul acest blog a fost creat în scopul de a clarifica anumite nelămuriri ale fetelor. Am găsit pe internet tot felul de preziceri, de supoziţii şi minciuni. Ei bine, vreau lămuresc şi povestesc tocmai realitatea de la Lucky Studio.

Sunt studentă în anul al 5 lea la facultatea de Medicină din Iaşi şi pot spun pentru mine acest studio reprezintă totul. Datorită job-ului de model de videochat am reuşit ca aproape îmi termin studiile.  spun sincer astfel nu fi reuşit şi nu regret deloc alegerea făcută.

Lucrez de 2 ani la Lucky Studio, încă de când aveam nevoie morbidă de bani şi trebuia fac ceva numaidecât pentru altfel riscam îmi pierd studiile. După ce mi-am depus mai mult de 50 de CV-uri prin oraş în zadar, am decis sun la cei de la Lucky. Mi-a răspuns o tipă foarte drăguţă care m-a invitat la un interviu. Zis şi făcut.

Ajunsă acolo am fost surprinsă de faptul tot personalul este compus din femei şi confidenţialitatea cunoaşte cele mai înalte standarde. După o săptămână am reuşit să  acomodez în adevăratul sens al cuvântului şi să câştig bani.

În plus, aici banii sunt oferiţi la sfârşitul fiecare zile, lucru care te determină şi mai mult te angajezi la Lucky. De fapt, este tocmai job-ul la care am visat: distracţie, prieteni şi bani. Mai mult decât atât ce îţi poţi dori?

Lucrez 8 ore pe zi, iar programul mi-l aleg singură. De exemplu, dacă nu pot ajunge dimineaţă merg în programul de după amiază sau în cel de noapte. Pot aleg ce mi se pare mie cel mai comod şi mai interesant.

Şi dacă va gândiţi 8 ore de muncă sunt destul de obositoare trebuie ştiţi nu e deloc aşa. Nimeni nu îmi spune exact ce trebuie fac. Suntem mereu încurajate să facem ceea ce ne place: dansăm, cântăm, pe scaun sau în picioare. Cel mai important este ne simţim bine în pielea noastră şi ne distrăm.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img