Povestea mea la Lucky Studio

De foarte multe ori încerc fac astfel încât îmi păstrez identitatea şi nu povestesc nimănui care este meseria mea. Sigur acest lucru nu îl fac pentru mă jenez sau pentru îmi este ruşine cu ceea ce fac, ba chiar dimpotrivă.

Ceea ce determină  nu povestesc despre ceea ce fac este tocmai teama de a nu fi judecată. Am întâlnit oameni care judecă fără cunoască, care îşi dau cu presupusul fără ştie despre ce este vorba şi ceea ce presupune această meserie. Acesta este motivul pentru care nu spun care este meseria mea, justificând sunt operator calculator.

revenim la subiect pentru vreau va povestesc cum mi-a început povestea la Lucky Studio. Acesta este lucru pe care vreau îl povestesc.

Aveam 19 ani şi nu ştiam ce trebuie fac în viaţă. Eram foarte dezamăgită tot văd în jur persoane care au studiat facultăţi şi care nu îşi găsesc un loc de muncă. Îmi doream studiez pentru întotdeuna mi-a plăcut învăţ, dorindu-mi prosper şi am o slujbă frumoasă şi bănoasă.

M-am înscris la facultatea de Farmacie pentru acesta era visul meu, însă îmi dădusem seama nu am cum descurc singură, îmi plătesc studiile şi îmi plătesc chiria. Aveam nevoie de o slujbă cu program flexibil care îmi permită şi studiez. Totuşi, mi-am dat seama nu pot avea o meserie bănoasă şi cu program flexibil.

Aşa am decis merg la Lucky Studio şi îmi depun un CV. Am fost şi acceptată. Viaţa mea s-a schimbat în mod radical. Nici nu pot explic în ce modalitate, însă viaţa mea a luat o cu totul o altă întorsătură. Acum, sunt mai mult decât fericită şi am absolut tot ceea ce mi-am dorit cândva am.

A fost mult mai simplu decât mi-am imaginat. Am un program flexibil, pot îmi fac toate poftele, merg şi la facultate, merg în vacanţe şi îmi permit fiu independentă. De fapt, independenţa este lucrul cel mai important pe care l-am obţinut în urma angajării la Lucky Studio. Cu alte cuvinte, lucrurile s-au schimbat complet, aşa cum spuneam şi mai sus. Sunt mândră de alegerea pe care am făcut-o şi spun cu mâna pe inimă  oricând face aceeaşi alegere doar pentru aşa simt cel mai bine şi în largul meu.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img