Pot ajunge la un comision de 80% din castigurile in videochat la Heylux

Un lucru cert este ca Heylux este singurul studio de videochat din tara unde as putea ajunge sa am un comision atat de mare din castigurile in videochat. Majoritatea incep de la 30%, unele ofera 40% (majoritatea), iar cele ok incep de la 50% (dar sunt putine). Insa, niciunul nu ofera mai mult de 50%, de asta spun de Heylux ca este super.

Aici am sansa sa ajung la 80% din castigurile mele. Adica, daca astazi am castigat 500 de lei in total, din acestia 80% sunt ai mei. Asta luand si-n considerare faptul ca la Heylux am avantajul celor mai misto aparaturi moderne. Mai exact, pot lua mai mult de 50% in contextul in care am computere ultra moderne, canapele Mobexpert din piele, lumini, televizoare ultra HD si cate si mai cate.

Asa conditii de munca precum la Heylux nu mai gasesc in Iasi

In aceste conditii, era perfect si 50%, pentru ca eu deja ma folosesc de tot ce-mi pun cei de la studio la dispozitie. Asadar, procentul de 50-50 era ok, dar uite ca la Heylux orice fata este rasplatita asa cum merita. Si stiu ce spun cand vorbesc de procente, pentru ca prin alte orase sunt studiouri in apartamente mici si inghesuite, fara conditii, unde iti da doar 30% din castiguri.

Deci, nici nu se compara cu jobul de la Heylux, unde sunt si conditii, lucreaza numai femei si banii sunt si pe masura conditiilor super. De asemenea, as putea lua in calcul si faptul ca beneficiez de transport gratis in fiecare zi, de training, de sedinte de make-up si sedinte foto si chiar si accesorii.

Lucrurile astea CHIAR ca nu le mai ofera niciun alt studio, iti zic eu sigur. Cine n-ar vrea sa i se puna la dispozitie atatea lucruri misto? Acum, revenind la comision, spuneam ca am sansa sa ajung la 80%. Cum? Simplu!

Vrei sa stii cum pot ajunge sa am comision 80% in videochat?

Castigurile in studio la Heylux sunt cam intre 300 si 800 de lei zilnic (unele fete care lucreaza de mai mult timp, au si mai mult). Cu cat castig mai mult intr-o zi, cu atat e mai mare bonusul de la sfarsitul saptamanii. Eu primesc 50% din castigurile mele zilnice la Heylux si la sfarsitul saptamanii, mai primesc intre 300 si 3.000 de lei bonusuri.

Aceste sume pot sa ma ajute sa ajung la comisionul de 80%. Nu-i asa ca e mai mult decat super?

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img