Pentru mine Heylux va fi mereu un job demn, de care sunt mandra

0
1402

Cata lume am intalnit si voi intalni de acum inainte si tot sunt sigura ca niciunul dintre acestia nu este 100% multumit de jobul pe care-l au. Sigur se gaseste acolo o mica problemuta, ceva, o nemultumire. Nu se poate sa nu fie… eu de cand ma stiu am intalnit nemultumiri, insa ma crezi ca la Heylux am intalnit pentru prima data notiunea de perfect?

Am incercat, crede-ma de n-am incercat sa ii gasesc tot felul de defecte, sa gasesc macar o chichita, un lucru care sa spuna : “Uite, ma, jobul in videochat la Heylux nu e perfect!”. Sincer, nu prea stiu din ce punct de vedere poate fi catalogat un job in ochii altora, insa o sa-ti spun cum este Heylux si apoi o sa-ti spun perspectiva mea:

La Heylux vezi ce inseamna un job cu adevarat perfect

  • M-am angajat la Heylux intr-o perioada oarecum grea, dupa ce incercasem deja sa ma mai angajez in alte locuri si nu mi-a reusit. La interviu la Heylux am fost primita cu prajiturele, cu o cafea si cu multe explicatii care m-au lamurit.
  • La plecare de la interviu am primit o suma de 600 de lei fiindca m-am decis sa ma angajez, iar in semn de multumire Heylux mi-a dat acest cadou.
  • La doar doua zile dupa interviu deja lucram, intr-o camera aleasa de mine, care mi-a placut mie cel mai mult, pe o tura aleasa tot de mine.
  • Practic, la Heylux totul a fost la alegerea mea: programul, metoda de salarizare (comision sau salariu fix), camera, zilele de munca si asa mai departe.
  • In primele zile am avut placerea de a castiga chiar si bani, desi eram noua, iar in acest timp m-am acomodat. Echipa de la Heylux m-a ajutat in permanenta si la fel si colegele mele de aici.
  • Cand nu stiam ceva, imediat cineva venea in ajutorul meu, nici 2 minute nu asteptam.
  • Banii castigati ii primeam si ii primesc in continuare la fiecare sfarsit de tura, dupa ce termin cele 7 ore online.
  • Niciodata n-am avut probleme cu respectul, corectitudinea sau discretia in acest studio de videochat.
  • Atmosfera, oamenii, conditiile de munca, totul e impecabil.

 

Acum spune-mi tu: eu vad in acest job ceva perfect. Un job de care POT fi mandra, pentru ca am pentru ce sa fiu mandra. Am ce-mi trebuie, un cont bancar plin si liniste din belsug. Tu cum vezi un job perfect?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.