Pe cand altii fac rate la masina, eu mi-am cumparat-o cu banii castigati la Heylux

La cat de aglomerata si agitata a devenit viata in tara noastra, acum nu prea poti trai fara o masina. Iti trebuie sa te mai plimbi dintr-o parte-n alta, sa mai mergi la munca, sa mai faci una alta… nu ai cum sa stai fara masina si majoritatea ajung sa le cumpere in leasing. Eu, insa, am preferat sa lucrez la Heylux si sa-mi cumpar una cu banii cash.

Nu mi-au trebuit rate si alte prostii, pentru ca stiu cum este cand te incurci cu aceste lucruri. Stau lunar si platesc rate si penalizari de-mi ies pe ochi si nu mai pot dormi noaptea. Mai bine cumpar ceva cu banii jos si stiu sigur ca-i al meu si nu mi-l poate lua nimeni, decat sa stau sa depind de-o rata.

Am vrut o masina mai scumpa si doar cu videochatul al Heylux mi-am permis-o

heylux iasi
heylux iasi

Eu nici n-am vrut orice masina, am vrut sa imi iau si eu ceva mai frumos si mai decent, cat de cat. Nu voiam ceva la 2.000-3.000 de euro, pentru ca daca era sa-mi iau o masina din asta, nu se punea problema de rata la banca sau alte chestii. Insa eu, la fel ca toti romanii de altfel, am vrut un lucru bun, de calitate.

Uite pentru asta a trebuit sa ma angajez ca model de videochat la Heylux, pentru ca doar datorita acestui job in Iasi am putut castiga sumele necesare pentru a-mi cumpara masina dorita. Eu nu imi doream nici sa strang doar bani pentru masina si sa ma limitez cu restul lucrurilor.

Adica aici am fost si putin pretentioasa, recunosc. Nu voiam sa traiesc la limita, cum mai traiesc unii dupa ce-si cumpara ceva anume. Nici n-am vrut sa iau in calcul asa ceva, voiam sa traiesc si bine si sa pot pune deoparte si-un banut pentru masina. Si cand zic “un banut”, ma refer la cel putin 1.500 de lei pusi deoparte lunar.

Banii castigati zilnic la studio imi asigura o viata frumoasa

heylux iasi
heylux iasi

Ori salariile din Romania nici macar nu sunt atat intr-o singura luna, cum as fi putut sa pun deoparte atat? De asta am avut nevoie de jobul de la Heylux, pentru ca aici am putut sa castig din videochat sume de peste 300 de lei in fiecare zi si mi-am permis sa economisesc bani si sa ma mai si rasfat cu una alta.

Mai mult, am cumparat masina in doar 7 luni dupa ce m-am angajat la Heylux pentru ca la studio m-am si bucurat de transport si make-up zilnic gratis, iar asa am fost scutita de multe cheltuieli inutile si-am putut pune banii pentru masina mea frumoasa!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img