Originea Lucky Studio

0
1526

Infiintat in anul 2008, studioul Lucky Studio a fost infiintat de catre o femeie, fost model de videochat care a debutat in lumea afacerilor o data cu acest studio. Fiind ideea unei femei, Lucky Studio este cel care ia in calcul toate nevoile femeilor, facand astfel incat sa multumeasca orice doamna sau domnisoara calca pragul.

Spunem ca orice doamna sau domnisoara pentru ca indiferent de varsta, de aspect sau de starea vicila, orice femeie are sanse egale de angajare. Aici nu conteaza culoarea parului sau forma corpului pentru ca orice doamna sau domnisoara poate fi angajata in aceleasi conditii.

Conditii de angajare? Daca la fiecare job se pretind diferite studii, cunostinte, informatii in diferite domenii sau aspect fizic placut, la Lucky Studio nimic nu este mai important decat cunoasterea minimala a unei limbi straine. Sigur ca este nevoie ca modelul sa cunoasca cel putin o limba straina la nivel conversational pentru a putea purta un dialog cu prietenul virtual.

Desi multe studiouri aleg sa numeasca persoana din spatele ecranului „client”, Lucky Studio nu face acelasi lucru. Pentru ei, oamenii pe care unii ii numesc „clienti” pentru ei sunt prieteni. De fapt, aceasta denumire o ofera tocmai modelele pentru ca videochatul se rezuma de foarte multe ori la discutii si consilieri psihice. Foarte multe persoane dornice de comunicare acceseaza Lucky Studio pentru a vorbi cu una dintre fetele pe care le-a cunoscut si care poate reprezenta o adevarata prietena. Asa se face ca fetele isi creeaza prietenii puternice si solide cu persoanele din spatele camerelor.

Si daca ne intrebam care sunt motivele care le determina pe fete sa aleaga Lucky Studio este clar ca partea financiara este extrem de importanta. Pe langa faptul ca fetele beneficiaza de o multime de servicii si de beneficii, ele au parte de bonusuri exorbitante la anagajare, dar si pe parcursul ei. Asa se face ca din ce in ce mai multe tinere aleg Lucky Studio.

Studioul de videochat este cu adevarat uimitor. Incepand de la cele 26 de camere stilizate dupa cel mai fin gust, Lucky Studio impresioneaza cu un numar foarte mare de modele care lucreaza in schimburi. Pentru a fi la indemana fetelor, managerul a optat pentru 3 schimburi de tura, potrivit oricarui program.

Nu trebuie sa omitem nici faptul ca personalul Lucky Studio este format exclusiv din femei: incepand de la femeile de serviciu, la soferite si la fotografi. Astfel, fetele nu se simt lezate si au incredere pentru a se dezbraca de inhibitii. In plus, acest lucru le ofera siguranta si confidentialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.