Mituri referitoare la videochat

Aşa cum spuneam şi cum ştiţi deja, oamenii judecă foarte mult atunci când vine vorba despre videochat. Având în vedere modul în care societatea ne-a format, oamenii sunt plini de prejudecăţi nefondate. De foarte multe ori se apelează la tot felul de critici răutăcioase asupra fetelor care practică videochatul. Care este motivul pentru care apar aceste răutăţi?

În primul rând, trebuie ştiţi în momentul în care un domeniu funcţionează bine şi banii merg ca pe roate, vor apărea întotdeuna răutăţi şi bârfe. Este absolut normal  se întâmple aceste lucruri. Totuşi, din răutate sau idei preconcepute oamenii ajung îşi formeze o părere greşită vis-a-vis de acest domeniu şi mai mult, aduc influenţe şi oamenilor din jur, formându-le aceeaşi părere.

Meseria de model de videochat este o meserie ca toate celelalte. Fetele lucrează normal, au un job cinstit şi au o anumită conduită morală. Pentru de foarte multe ori s-a auzit cum modelele de videochat sunt angajate ilegal, trebuie ştiţi acest lucru nu este adevărat. La lucky Studio, fetele lucrează cu carte de muncă în conformitate cu legea. De asemenea, toate fetele au peste 18 ani, ceea ce le permite facă această meserie.

De asemenea, dacă până acum aţi auzit de job-uri în care salariile şi plăţile nu se făceau la timp, trebuie ştiţi acesta nu este şi cazul studioului Lucky Studio. Aici plata se face la fiecare sfârşit de tură, lucru care influenţează tot mai multe fete facă aceeaşi alegere.

Un mit pe care îl auzim destul de frecvent şi care trebuie fie desfiinţat este faptul fetele sunt „puse facă anumite lucruri”. Ei bine, aici se produce de foarte multe ori o confuzie. Niciodată nu vom putea spune fetelor li se impune facă anumite lucruri. Există două profiluri: adult, non-adult. Orice model este liber să aleagă ceea ce îşi doreşte. În plus, nimeni nu spune fetelor ce au de făcut. Ele pot sta în picioare sau jos, pot cânta sau dansa şi pot face tot ceea ce îşi doresc.

Astfel, meseria de model la Lucky Studio este „un visaşa cum multe dintre fete aleg îl numească. Fetele dispun de înţelegerea, disponibilitatea şi flexibilitatea conducerii studioului. Astfel, ele îşi fac programul în funcţie de preferinţele lor, nefiind nevoite ofere explicaţii.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img