Mii de euro câştigaţi din spatele calculatorului

De multe ori vi s-a întâmplat va întrebaţi care este meseria cea mai potrivită şi mai bănoasă pentru voi, nu-i aşa fetelor? Ei bine, aceasta a fost şi întrebarea mea la vârsta de 19 ani, mai ales încă de când eram mică îmi doream foarte mult ajung avocat sau medic, sigur la exigenţele părinţilor mei.

Visam fiu un medic de renume, câştig sume importante de bani şi fiu fericită cu ceea ce fac. Bineînţeles în momentul în care am ajuns la vârsta de 19 ani mi-am dat seama lucrurile nu sunt deloc atât de roz pe cât păreau în copilărie.

În timp ce colegele mele aveau admitere pentru facultate şi făceau diferite cursuri de formare, m-am decis trebuie câştig mult şi muncesc ceva îmi placă. La îndemnul unei prietene, am aflat mai multe lucruri despre videochat pentru părea un domeniu bănos şi oportunist.

Sceptică, pudică şi inhibată. Acestea sunt cele mai bune 3 cuvinte care puteau descrie la vârsta de 19 ani. Eram o tipă foarte inhibată şi neîncrezătoare, însă am decis  profit de înzestrările pe care mi le-a oferit natura. Am căutat un domeniu care îmi aducă cât mai mulţi bani, într-un timp cât mai scurt. Videochatul era domeniul cel mai interesant dar şi cea mai simplă metodă.

Sigur după ce am făcut videochat 1 an de zile am decis renunţ. Am mers în Anglia şi am lucrat ca şi chelneriţă, însă nu eram suficient de mulţumită. După ce am stat 2 ani în Anglia departe de familie şi de prieteni am revenit în România. Din păcate nici un job nu părea a fi mai satisfăcător decât cel de model de videochat.

Am descoperit Lucky Studio, aşa am revenit în lumea mea excentrică şi minunată. Acum, am reuşit îmi cumpăr o maşină şi un apartament după doar 8 luni de videochat la Lucky. Mai mult decât atât nici nu îmi pot dori.

Acum sunt veterană a domeniului, însă nici nu cred renunţa niciodată. Voi avea grijă în continuare de aspectul fizic pentru acesta este cel mai important.

Experienţa  face îndemn şi alte tinere apeleze la videochat. De ce? Pentru e cea mai frumoasă viaţă. Am încercat tot felul de domenii şi nimic nu m-a satisfăcut aşa cum o face acesta. Sunt alături de familia mea şi câştig banii mult mai uşor decât i- fi câştigat în orice altă ţară.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img