Mi-am cumparat cel mai tare Smartphone cu jobul de la Lucky Studio

Ca orice alta tanara de varsta mea, momentan sunt atrasa de lucrurile materiale precum telefoane, bijuterii, haine, pantofi, parfumuri si asa mai departe. Plus de asta, nu mi-e jena sa recunosc asta, pentru ca stiu ca toate fetele vor aceste lucruri, dar nu vor sa spuna adevarul. Eu n-am nicio problema sa spun adevarul, pentru ca am tot ce-mi trebuie datorita jobului de la Lucky Studio Iasi.

Ok, recunosc ca e primul job in Iasi pe care-l am, deoarece am 20 de ani, dar nici nu vreau alte joburi. Atata timp cat nu-mi lipseste nimic de cand lucrez in videochat la Lucky Studio Iasi, de ce as vrea sa am un alt job, nu? Cred ca orice fata este de parere cu mine.

Am castigat din prima intre 250 si 320 de lei zilnic la Lucky Studio

Mai mult de atat, cred ca multe ma si invidiaza pentru faptul ca am cam tot ce apare nou pe piata, iar multe din ele nu-si permit tot ce-mi permit eu de cand lucrez la Lucky Studio. De exemplu, in prima luna in care m-am angajat la Lucky Studio Iasi in videochat am castigat cam intre 250 si 320 de lei zilnic.

In mod normal, orice fata poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Lucky Studio, asadar aici este cel mai bun loc unde poate lucra o romanca. Castigand peste 250 de lei zilnic, timp de 21 de zile lucrate intr-o luna la Lucky Studio, a insemnat sa am peste 4.500 de lei castiguri din prima.

Din acesti bani mi-am cumparat un Samsung S7, pentru ca stiu ca a aparut de putin timp si toate fetele l-au vrut. Nu multa lume isi permite sa-l aiba, pentru ca el costa cam 3.000 de lei, ceea ce e mai mult si decat un salariu al unui om care nu lucreaza la Lucky Studio.

Mi-am cumparat cel mai tare telefon de pe piata si am tot ce vreau

Dar eu mi l-am permis, si nu numai ca l-am cumparat, ci am ramas si cu o multime de bani in mana. Poate multe fete o sa spuna ca nu iubesc aceste lucruri materiale, dar pe mine ma fac foarte fericita in momentul de fata.

Si stii cum este, mai bine sa am pantofi de milioane, haine de firma, bijuterii scumpe si telefoane de ultima generatie in timp ce merg intr-o vacanta in Grecia, decat sa stau saraca, fara nimic si mereu gandindu-ma la cum ar fi fost daca.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img