Merg la un concert Rihanna din ce castig la Preziosa

 De cand ma stiu, am fost cea mai mare fana a Rihannei si mi-a placut intotdeauna cum a cantat. Pacat ca nu mi-am permis niciodata, sau cel putin pana anul acesta nu mi-am permis sa merg la concertele ei. Ma chinuia foarte tare ideea ca nu-mi permiteam sa calatoresc s-o vad, dar de cand lucrez la Preziosa, asta nu mai reprezinta o problema pentru mine.

De ce ar mai fi o problema, cand stiu ca am lunar venituri intre 5.600 si 6.700 de lei din videochat la Preziosa? La varsta mea! Si-am doar 20 de ani si castig banii astia la Preziosa, tu-ti dai seama? Cand ma gandesc ca nici parintii mei n-au atatia bani adunati si-au lucrat toata viata lor.

Intr-o luna de videochat la Preziosa castig mai mult decat orice fata de varsta mea

castiguri in videochat
castiguri in videochat

Iar eu, dintr-o luna de videochat la Preziosa castig mai mult decat ei si decat orice fata de varsta mea. Iti dai seama ca e un motiv de mandrie pentru mine, sa stiu ca am oportunitatea de a avea banii acestia in mana mea si sunt castigati datorita mie, datorita creierasului meu.

Pentru ca asa se castiga bani la Preziosa, nu din efort fizic. Ci din jocuri ale mintii. Ma folosesc de cuvinte si de replici pentru a cuceri admiratorii online, pentru a le suci mintile si pentru a-i face sa cheltuie bani doar sa socializeze cu mine. Jobul ideal, as putea spune.

Nu doar pentru o femeie, desi la Preziosa lucreaza numai fete. Dar e jobul ideal pentru oricine, asa ca idee. Orice om ar iubi sa castige banii astia din atata lucru, n-are rost sa ma ascund dupa perdea. Spun lucrul acesta fara jena, pentru ca-n ziua de azi toti alearga dupa bani.

E adevarat ca banii te fac fericita! Pe mine clar ma fac in fiecare zi!

castiguri in videochat
castiguri in videochat

Si e normal pentru ca fara bani nu poti face nimic. Uite la mine, de exemplu. Eu am vrut atat de mult s-o vad pe Rihanna cantand, dar fara bani nu puteam. In schimb, de cand sunt model de videochat la Preziosa, pot sa-mi realizez visul asta.

Indiferent de unde concerteaza ea, nu conteaza. Am destui bani incat sa cumpar un bilet pentru concert si pentru avion. Plus ca-s cea mai fericita sa stiu ca pot merge sa-mi vad vedeta preferata cu banii castigati din videochat in Iasi. Asa job sa tot ai!

 

 

 

 

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

8 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img