Machiajul unui model la Lucky Studio

0
1745

Lucky Studio îşi respectă şi tratează colaboratoarele ca şi cum acestea ar fi veritabile dive. Tocmai acesta este motivul pentru care fetele trebuie să fie mereu ca şi „scoase din cutie”.

Frumuseţea este esenţială în domeniul videochatului, asigurând succesul fiecărui model. Machiajul este şi el extrem de important în momentul în care discutăm despre farmecul şi unicitatea unei femei, acesta având rolul de a ascunde imperfecţiunile şi de a pune în evidenţă cele mai frumoase trăsături. În cazul în care nu ştiţi care sunt secretele unui machiaj profesionist şi cum îl puteţi obţine, vă voi oferi câteva sfaturi în acest sens.

Un prim truc important care este şi decisiv în aspectul fetelor este luminozitatea din camera în care se lucrează. Astfel, trucuri de machiaj se aplică cu un foarte mare succes, creând un echilibru, o armonie. De asemenea, nu trebuie să uitam nici că intensitatea culorii se pierde în faţa camerelor video, aşa că acestea trebuie să fie mai intense.

  1. În primul rând, se pregăteşte foarte bine tenul înainte de începerea machiajului. Deci, demachierea şi tonifierea tenului se efectuează în mod obligatoriu cu ajutorul unui demachiat şi a unei loţiuni tonice, urmând ca la final să se aplice o cremă pentru hidratare.
  2. Fondul de ten şi corectorul trebuie să aibă specificaţia de matifiere şi să acopere cearcănele, petele roşii sau coşurile. Pudra trebuie să fie şi ea în acelaşi ton cu fondul de ten.
  3. Urmează aranjarea sprâncenelor a căror culoare se intensifică cu un fard în nuanţă naturală.
  4. Machiajul ochilor trebuie să fie unul dramatic sau smokey eyes, în funcţie şi de preferinţele modelului. Nu trebuie să uitaţi că în acest tip de machiaj trebuie să fiţi cât mai creative şi mai îndrăzneţe. Din acest motiv se recomandă folosirea negrului pentru a oferi un aspect fumuriu, irezistibil, seducător şi senzual. Puteti opta şi pentru nuante de verde închis, albastru sau violet cât mai intense.
  5. Pentru a se crea o senzaţie de mister, se recomandă ca ochii să fie conturaţi cu dermatograf negru, iar tuşul să depăşească conturul ochilor în zona externă.
  6. De asemenea, pe partea inferioară a pleoapei, pe arcadă şi în coltul intern se aplică un fard luminos, sidefat. Genele false vor fi piesa de rezistenţă a machiajului.
  7. În final, va trebui să aplicaţi rujul deoarece acesta are un rol foarte important în amplificarea efectului „wow”. Astfel, în ideea de a obţine un machiaj dramatic se aplică o gamă foarte variată de culori, începând cu cele de roşu aprins şi până la nuanţele aprinse de coria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.