Ma bucur de un bonus saptamanal de 3.000 de lei la Heylux

10
2607

Inainte de toate, vreau sa spun ca videochatul este un domeniu in care activez de 4 ani deja si am inceput prima data cu Lucky Studio. Foarte multi din prietenii mei carora le-am spus cat castig se mira, insa ei nu stiu ce inseamna experienta in videochat. Asta incerc sa spun si acum, ca eu castig multi bani la Heylux si am bonusuri saptamanale de cate 3.000 de lei, dar am in spate experienta.

Mi-am inceput aceasta experienta cu Lucky Studio Iasi, un studio care are toata stima si respectul meu. Aici am invatat sa fac videochat, am invatat ce inseamna acesta, cum se procedeaza, cum se castiga in videochat. Am devenit o domnisoara in acest studio de videochat, o adevarata domnisoara eleganta si demna de respect.

Am lucrat inainte in videochat la Lucky Studio si apoi am venit la Heylux

Asta a facut Lucky Studio din mine. Mai exact, femeile care lucreaza la Lucky Studio au facut asta din mine. Ele au avut grija inca de la inceput de mine, mi-au pus la dispozitie orice am avut nevoie pentru a ma simti confortabil si pentru a fi fericita. Chiar am avut parte de tot ce am vrut la Lucky Studio si au fost impecabili cu mine.

Anul acesta, insa, cei de la Lucky Studio mi-au facut o propunere. Mi-au spus ca am evoluat mult, asa ca s-au gandit ca ma va interesa o colaborare cu celalalt studio al lor, mai nou, numit Heylux. Mi-au spus ca acest studio creat de ei este mult mai elegant, mai stralucitor, si ca-mi va placea sa incerc ceva nou.

Asa a si fost. La Lucky Studio castigam peste 600 de lei zilnic si-un bonus de 2.000 de lei in fiecare saptamana. Acum, la Heylux, castig mult mai mult in fiecare zi si ma bucur chiar de bonusul de performanta maxim, de cate 3.000 de lei in fiecare duminica. Ce e drept, sunt printre putinele modele de la Heylux care castiga atat, insa experienta si-a spus cuvantul.

Experienta in videochat ma ajuta sa castig peste 5.000 lei saptamanal

Eu am avut rabdare sa ma las invatata de catre femeile de la Lucky Studio, am avut perseverenta si vointa, ambitie si mult curaj. Ele au cizelat aceste calitati ale mele si le-au transformat in ceva mult mai mare, pentru ca datorita lor sunt ce sunt astazi.

Iar in caz ca te intrebai, pentru a primi un bonus de 3.000 de lei la Heylux, trebuie sa castigi in fiecare saptamana peste 5.000 de lei din videochat. Stiu ca acum poate ti se pare greu, dar cand ajungi sa inveti atatea lucruri ca si mine, este, de fapt, foarte usor. Asa e videochatul atat la Lucky Studio, cat si la Heylux.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.