Lucky Sudio înseamnă discreţie la cote maxime

Să fii model de videochat poate fi o adevărată plăcere în momentul în care vorbim despre Lucky Studio. Socializare şi distracţie la cele mai înalte standarde. Videochatul  nu mai este un subiect tabu, aşa cum era mai demult, ci o modalitate prin care banii se pot câştiga foarte uşor şi într-un timp foarte scurt.

Lucky Studio este locul în care dorinţele pot prinde viaţă. Un atu al jobului de model la Lucky Studio este discreţia. Cele mai multe fete se întreabă ce presupune meseria de model de videochat. Ei bine, dacă va este teamă de prejudecăţi trebuie să ştiţi că la Lucky Studio discreţia este cel mai important factor. Dovadă a acestui lucru este faptul că personalul Lucky Studio este constituit exclusiv din femei, doamne şi domnişoare. Aici lucrează mai mult de 120 de modele în cele 25 de camere, în 3 schimburi: dimineaţă, după-amiază şi seară. În plus, dacă va imaginaţi că fetele sunt obligate să vină în fiecare zi la studio, trebuie să ştiţi că nu este aşa. Unele fete aleg să lucreze doar 2 sau 3 zile pe săptămâna, mai ales că plata se face la sfârşitul fiecărei ture. Pe scurt, dacă fetele sunt mulţumite cu cât câştigă în 3 zile nu sunt nevoite să vină în fiecare zi la studio.

De buna funcţionare a studioului dar şi de bunăstarea fetelor modele la Lucky Studio se ocupă  cele 41 de doamne şi domnişoare angajate. Există o doamna Manager de Studio, 2 domnişoare fotograf prezente în tură de dimineaţă şi după-amiază şi alte două domnişoare fotograf prezente în tură de noapte. De asemenea, 6 domnişoare se ocupă de make-up fetelor, 10 domnişoare sunt asistente de Manager, o domnişoară este Manager de Resurse Umane, 4 doamne oferă banii fetelor la sfârşitul turelor fiind casiere, 3 doamne sunt recepţionere şi ajută la curăţenia din Studio, 2 domnişoare se ocupă de fetele care lucrează de acasă, 2 doamne contabile, 2 doamne sunt creatoare de conturi, 4 doamne sunt şoferi şi alte două doamne sunt profesoare de limba engleză şi franceză şi ajută fetele să pună bazele sau să exerseze limbile straine.

Am ales să fac toată această enumerare pentru a înţelege ca doar Luckz Studio este locul în care discreţia este la cele mai înalte cote. Astfel, nimeni nu va află dacă o domnişoară este model la Lucky Studio dacă ea nu doreşte să se întâmple acest lucru. Toate aceste avantaje ne determina sa alegem Lucky Studio, nu-i asa fetelor?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img