Lucky Studio te învaţă care sunt paşii către succes

În nenumărate rânduri mi-am dorit să am pe cineva care să fie precum un mentor, care să mă îndrume spre o carieră de succes. Dar orice job în Iaşi aveam nu mă făcea decât să-mi pierd timpul. Singurul loc în care am început să simt că am succes a fost chiar Lucky Studio Iaşi.

Aici, cu ajutorul trainerilor profesionişti şi a condiţiilor excelente de muncă în videochat, am putut să înţeleg ce înseamnă evoluţia şi succesul în carieră. Am început uşor, uşor, de la un câştig de 170 de lei pe zi.

Dar videochatul la Lucky Studio m-a învăţat că evoluţia depinde de voinţa şi ambiţia mea. În acest studio videochat am putut să simt cu adevărat că evoluez şi că nu stagnez la acelaşi câştig. Nu e un oarecare job în Iaşi, ci este un studio de videochat în care se fac angajări în videochat de senzaţie.

Cu câţiva paşi, am ajuns să am zilnic peste 300 de lei la Lucky Studio şi să mă pot bucura de o carieră înfloritoare. Vrei să ştii paşii simpli pe care i-am urmat la Lucky Studio Iasi?

1. Am fost cu Lucky Studio în training, la Praga

vi-v3190_00_1400x442

Probabil acesta a fost primul pas datorită căruia am început să câştig foarte mulţi bani în fiecare zi. Fostele modele de videochat din Praga îmi erau traineri şi m-au învăţat tot ce trebuia să ştiu.

Mi-au arătat ce atitudine să abordez în faţa camerei, cum să vorbesc şi cum să fac în aşa fel încât să obţin bani doar din cuvinte. La întoarcere, sfaturile lor mi-au fost de mare ajutor, pentru că am început să câştig mai bine.

2. Make-up artistele de la Lucky Studio mă făceau să strălucesc

A beautiful young woman having her make up applied by a beautician in health spa.

Ajunsă la Lucky Studio din nou, m-am hotărât să mă las pe mâna studioului pentru a câştiga bani. Astfel, le-am rugat pe make-up artistele de la Lucky Studio să mă aranjeze şi mai mult decât dăţile trecute.

Înainte nu prea eram de acord cu machiajul şi nu prea voiam să mă aranjeze, deşi Lucky Studio mi-a garantat make-upul zilnic, printre transport şi altele.

Când m-am întors din Praga, însă, le-am lăsat să mă aranjeze precum un model fashion. M-au făcut să strălucesc.

3. Experienta şi-a spus cuvântul în câştigurile mele

Cu tot cu aceste beneficii şi cu condiţiile de muncă uimitoare de la Lucky Studio, m-am îndreptat direct către succes.

Am avut răbdare, am învăţat şi am perseverat alături de echipa Lucky Studio. Astfel, după un an şi jumătate de videochat, am ajuns să am 760 de lei zilnic. Iar asta la 21 de zile lucrătoare înseamnă mult. Ai putea face un calcul şi vei rămâne uimită.

Uite, asta a însemnat evoluţie şi succes în acest studio de videochat din Iaşi care mi-a adus o carieră frumoasă.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

    • Sunt 3 paşi simpli, dar nu oricine îi poate face. A trebuit să am răbdare şi să învăţ şi nu toate fetele vor să facă asta la Lucky Studio ☺

  1. Oamenii au două opţiuni: să creadă sau nu. Dar opinia de la final o ai tu, numai că poate fi adevărată doar dacă experimentezi pe pielea ta la Lucky Studio 😀

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img