Lucky Studio şi oferta unui câştig de 32.000 lei lunar

 

 

       Gândeşte-te ce ai putea să faci cu suma de 32.000 de lei, mai ales când ştii că îi poţi câştiga într-o singură lună. Câte rate la banca s-ar putea plăti, câte ai putea cumpăra cu aceşti bani? Eu cred că ai putea să faci multe lucruri cu aceşti bani, chiar foarte multe. Acum, probabil vrei să ştii cum poţi face suma asta într-o lună. Răspunsul este unul simplu: Lucky Studio Iaşi.

Cum poţi încasa 32.000 lei ca model de videochat

          Lucky Studio m-a ajutat să devin un model de videochat atât de apreciat încât să pot avea câştiguri pe măsura aşteptărilor. A trebuit doar să am răbdarea necesară pentru a acumula toate informaţiile prezentate la şedinţele de training specializat. Sau am uitat să menţionez că training-ul modelelor este atât de important pentru Lucky Studio încât se oferă stagii de pregătire în Praga? Aşa e, Lucky Studio oferă foarte multă atenţie acestor detalii, pentru că nu poate lăsa niciun model să se descurce de una singură. Ajutorul şi respectul este unul reciproc, tocmai de aceea se numeşte familie, şi nu un simplu studio.

Nu îţi închipui că eu, pentru a câştiga o sumă atât de mare lunar, arăt ca o păpuşă Barbie cu formele 90-60-90 şi înălţimea perfectă. Nu, în niciun caz. La Lucky Studio orice fată are şansa de a străluci în frumuseţe şi de a avea venituri extraordinare. Pur şi simplu trebuia să ştiu limba engleză bine, să am câteva cunoştinţe în limba franceză şi să respect anumite reguli. Acele reguli au o logică a cărui efect este unul vizibil.

Prin asta, mă refer la faptul că a trebuit să lucrez cel puţin un an la Lucky Studio ca şi model de videochat. După acumularea acestei experienţe, cunoştinţele mele au devenit mult mai vaste şi puteam stăpâni mult mai bine acest job. Totodată, în acest an am lucrat tot timpul câte 5 zile pe săptămână, a câte 8 ore. Pentru a avea mai mult succes, nu schimbam niciodată camera de logare şi nici tura de muncă, deşi la Lucky Studio era posibil.

Respectând acelaşi demers timp de un an, acum am câştiguri de peste 5.000 de lei pe săptămână. Banii aceştia împărţiţi la 5 zile înseamnă câte 1.000 de lei pe zi, câştigaţi datorită profesionalismului Lucky Studio. Datorită faptului că am încasat aceste sume mari de bani, bonusul săptămânal oferit de Lucky Studio era de 3.000 de lei. În total, 8.000 de lei pe săptămână. Înmulţit cu 4 săptămâni, înseamnă exact 32.000 de lei. Bani obţinuţi într-o singură lună. Frumos, nu? Poţi face asta şi tu!

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img