Lucky Studio oferă comisioane cu care pot câştiga zeci de milioane lunar

 

       De câte ori te-ai plâns şefului tău pentru că nu îţi oferă mărirea de salariu meritată? Pentru câteva sute de lei în plus la salariu, într-o firmă normală ar trebui să lucrezi cel puţin un an. E greu, iar pentru femei este stresant să ştie că muncesc degeaba. Ştiu asta, doar sunt şi eu femeie, la rândul meu. Şi, ca de la femeie la femeie, pot spune tuturor care citesc asta că la Lucky Studio eu îmi fac propriile măriri de salariu.

Cum reuşesc să am un salariu tot mai mare în fiecare zi

          Auzind că se fac angajări în domeniul videochatului la Lucky Studio Iaşi, am încercat să merg la un interviu. Rezultatul interviului a fost semnarea contractului legal, datorită căruia am putut să aleg propria metodă de salarizare. Pentru a avea câştiguri progresive, Lucky Studio oferă şansa unui comision de până la 80% din încasări. Este comisionul cel mai mare din ţară, la care atât eu, cât şi fiecare model poate ajunge.

Alegând acest comision de pe urma căruia trebuia să primesc banii, am beneficiat de un sistem organizat şi bine pus la punct. Cu o plată întotdeauna corectă, comisionul a început de la 50% din câştiguri. Sistemul de plată a fost unul la zi, fiind singurul şi primul sistem de plată din ţară de acest fel. Asta e o şansă de a mă simţi unică, deoarece Lucky Studio are pentru mine ceea ce nimeni nu mai are.

Câştigurile zilnice variază, în mod normal, între 300 de lei şi 800 de lei. Dar nimeni nu pune o barieră acestor câştiguri, Lucky Studio oferind posibilitatea fiecărui model de a evolua. Au fost fete care au câştigat şi 5.000 de lei într-o singură zi, deoarece au ştiut cum să îşi atragă propriii admiratori pe care să îi cucerească. Un lucru concret la Lucky Studio este că nu pot avea niciodată câştiguri mai mici, ci doar mai mari pe zi ce trece. Au fost zile în care am câştigat 300, apoi 400, apoi 500, şi tot aşa până am ajuns şi la 600-700 de lei.

Nu este o regulă, însă, într-o zi câştigând chiar şi 2.000 de lei datorită unui admirator. Pentru aceste câştiguri de performanţă, bonusurile la Lucky Studio sunt oferite săptămânal, în valoare de până la 3.000 de lei. Aşadar, pot spune că îmi măresc salariul singură, de fiecare dată când mă ambiţionez mai mult. Lucky Studio este videochatul în care evoluţia mea este una prosperă. Ce mai aştepţi să-ţi măreşti salariul?

 

      

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img