Lucky Studio mi-a oferit cele mai bune condiții pentru a face videochat de acasă

Când am auzit că există un studio de videochat care îmi permite să lucrez de acasă şi mă ajută să am câştiguri extraordinare, nu am mai avut la ce să mă gândesc. Am mers direct la interviu, unde am semnat contract cu cei mai buni din domeniu. Şi fără nicio restrângere, mi-am început colaborarea cu Lucky Studio.

Acasă este locul unde eu simt că pot face orice, de unde simt că pot fi eu însămi în orice moment, fără să mă simt jenată de nimeni. Aşadar, mi-am dorit mereu un job care să îmi permită să îmi aduc “biroul” la mine în cameră, de unde se întâmplă magia. Lucky Studio este studioul de videochat din Iaşi care mi-a îndeplinit această dorinţă şi multe altele.

Chiar dacă făceam videochat de acasă, Lucky Studio nu m-a dat niciodată la o parte. Am avut şi eu parte de training, ca şi celelalte modele. Cei de la Lucky Studio se interesau întotdeauna de mine, aveau grijă să mă simt bine, să am tot ce îmi trebuie. Cu orice era nevoie, ei mă ajutau, chiar şi dacă era vorba de câteva sfaturi. Iar acele sfaturi nu au fost doar în legătură cu videochatul, ci şi cu problemele personale ale mele.

Am avut şi ocazia să îmi fac prietene la Lucky Studio, prin intermediul teambuilding-urilor pe care le-a organizat. De câteva ori pe an, Lucky Studio făcea în aşa fel încât să ne adune la o staţiune de la mare sau munte, unde să ne distrăm. Acestea au fost foarte folositoare pentru mine, pentru că orice experienţă nouă mă ajută.

Banii pe care îi obţin din acest job îmi sunt de mare folos, pentru că îmi pot rezolva orice problemă am. Având bani în fiecare zi, câte 600-700 de lei, nu există lucru pe care să nu îl pot rezolva cu sumele obţinute cu ajutorul lui Lucky Studio.

Chiar dacă muncesc de acasă, merg cu drag în zilele libere la studio şi stau la cafea cu managera şi celelalte modele, şi petrecem momente pe cinste. Este un adevărat deliciu să pot face parte din echipa Lucky Studio, iar un job nu mi s-a părut nicicând mai uşor. Am tot ce îmi doresc, sunt împlinită, atât personal cât şi profesional, iar asta este datorită celor de la Lucky Studio, care m-au învăţat ce înseamnă profesionalismul în afaceri. Îi iubesc, sunt familia mea!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img