Lucky Studio ma ajuta sa am o viata distractiva alaturi de prietenele mele

10
2766

Cea mai mare comoara din viata mea sunt prietenele mele, pe care le am inca din copilarie. Din pacate nu am avut ocazia sa ma bucur de familie, asa ca mi-au ramas prietenele mele, care mi-au fost aproape mereu. Prietene cu care ma distrez de minune de cand lucrez la Lucky Studio.

M-am gandit acum 5 luni ca ar fi ok sa incep sa castig bani altfel, ca nu voiam sa mai am locuri de munca unde lucrez de dimineata pana seara si nu mai am timp deloc pentru mine si prietenele mele. Asa ca una din cele mai bune variante mi s-a parut videochatul la Lucky Studio.

Jobul in videochat de la Lucky Studio e tot ce-mi trebuie

Eu si prietenele mele suntem foarte open-minded, ca sa spun asa, si evident ca ne-am consultat cu toate si videochatul chiar nu ni se pare un job in neregula. Ni s-a parut chiar super ok, mai ales intr-un studio de videochat precum Lucky Studio, unde ai toate conditiile de munca si tot ce-ti trebuie.

E cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, sa fim seriosi, ce ar putea fi in neregula intr-un asemenea loc? Nimic! Totul e perfect! Asa ca m-am angajat eu prima ca model de videochat la Lucky Studio Iasi, urmand ca apoi sa vina si prietenele mele, daca e totul asa cum ne-am propus.

Si… ce pot spune? M-am angajat si cred ca in viata mea n-am avut parte de experienta mai placute decat cele pe care le am datorita lui Lucky Studio. In prima luna a fost ceva senzational, am castigat cred ca 5.800 de lei din videochat, fiind incepatoare.

Mai exact, castigam zilnic intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio. Iar acesti bani s-au adunat si s-au adunat pana s-au facut foarte multi! Cu banii din prima luna am fost cu prietenele mele intr-o vacanta de 7 zile la mare si ne-am delectate cu cele mai frumoase momente.

Eu si prietenele mele ne-am angajat la Lucky Studio- cel mai bun studio de videochat din Iasi si ne distram mereu

Ne-am distrat, ne-am petrecut si nu ne-au interesat banii. Am vrut sa le rasfat cu castigurile mele de la Lucky Studio si asa a fost. Dupa aceea s-au angajat si ele, deci practic familia mea este acum la Lucky Studio. Si toate castigam o multime de bani si crede-ma ca am vazut deja zeci de tari in care n-am fi crezut ca vom merge vreodata.

Am fost si la mare, si la munte, si-n city-breakuri si croaziere si am facut de toate. Iubim jobul de la Lucky Studio!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.