Lucky Studio- jobul meu în videochat care mă ajută să văd lumea

 

 

       Câte luni îi trebuie unui om să muncească pentru a aduna 40.000 de lei? Mai bine zis, câţi ani? Foarte mult timp, sunt sigură. Partea bună este că eu nu a trebuit să lucrez decât 3 luni pentru a strânge 40.000 de lei cu care să merg în vacanţe toată vara.

M-am născut vara, este normal să iubesc căldura, vacanţele la mare, nisipul, apa şi tot ce ţine de vară. Aş fi putut să merg în vacanţă în orice perioadă a anului doream cu ajutorul lui Lucky Studio. Dar eu am vrut doar vara, aşa că am lucrat un an de zile şi mi-am luat concediu 4 săptămâni pe timpul verii, pentru că am un program flexibil la Lucky Studio.

De-a lungul unui an de zile în videochat am acumulat atât de multă experienţă încât să-mi cunosc admiratorii ca-n palmă. Fiindcă îi cunosc, ştiu cum să îi cuceresc şi cum să îi fac să cheltuie toţi banii doar cu mine. Ei, la rândul lor, iubeau să mă vadă fericită, de aceea îmi făceau pe plac. Pe durata unui an nu le-am cerut nimic, pentru că aveam orice.

Aveam colege prietenoase şi înţelegătoare, managere senzaţionale, o atmosferă plăcută la muncă, condiţii optime şi dotări de ultimă oră, lux şi confort, salarii mari şi tot ce voiam. Aveam bonusuri săptămânale, servicii de make-up zilnice, coafură, servicii de manichiură, şedinţe foto, accesorii. Ce să mai zic, aveam TOT la Lucky Studio, deci nu îmi mai trebuia nimic. Eu doar mă bucuram de aceste lucruri în timp ce încasam zilnic peste 400 de lei.

Ştiam că dacă nu o să cer în permanenţă lucruri, atunci când voi cere, mi se va oferi totul. Tocmai de aceea am avut răbdare cu admiratorii mei şi după un an de conversaţii cu ei le-am cerut să mă ajute să fiu modelul lunii. Ei puteau să contribuie cu sume mari de bani care să mă ducă în top şi să câştig peste 10.000 de dolari.

Aşadar, fiindcă îmi erau fideli m-au ajutat să fiu modelul lunii şi să câştig 32.000 de lei, echivalentul a 10.000$. La aceşti bani s-au adăugat şi 1.000$ primiţi răsplată de la site. Cu aceşti bani şi ce mai aveam eu strâns din lunile anterioare, am mers şi am cheltuit în vacanţe prin lume peste 40.000 lei. Iar banii aceştia au fost obţinuţi în doar câteva luni, deci nu îmi pare rău după ei, ştiu că voi încasa alţii. Asta înseamnă Lucky Studio pentru mine: un câştig permanent.

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img