Lucky Studio imi ofera cele mai bune conditii de munca in videochat

Experienta mea in domeniul videochatului din trecut m-a invatat multe. Am inceput sa fac videochat prin anul 2012 si de atunci am dat de tot felul de studiouri de videochat, care mai de care. De la fiecare am invatat cate ceva si anume ca oriunde voi merge, nu voi mai vrea asemenea conditii precum cele pe care le-am avut. Pana am descoperit Lucky Studio, eram gata sa incep sa fac videochat de acasa.

Eram mult prea dezamagita de studiourile de videochat de pe piata muncii si am crezut ca nu voi mai avea alta varianta decat sa muncesc de acasa. Erau foarte neseriosi, asta e adevarul…:-j! Ori de cate ori incercam sa gasesc un studio bun si aveam incredere, eram dezamagita.

Lucky Studio mi-a aratat ce inseamna un adevarat studio de videochat

Ultima oara lucrasem chiar intr-un studio in care conditiile de munca erau lamentabile. Era mic, foarte inghesuit, foarte neingrijit si nu lucrau numai fete acolo. Acest lucru mi-a lasat un gust amar si-am crezut ca asa sunt toate studiourile de videochat pana sa dau de Lucky Studio Iasi.

Aici am descoperit ce inseamna adevaratele conditii de munca in videochat, care atrag dupa sine si castiguri mari. Daca inainte castigam din videochat 4.000 de lei pe luna si credeam ca e mult, acum pot castiga chiat dublu la Lucky Studio. De ce? Pentru ca aici am tot ce-mi trebuie, toate conditiile necesare de munca si ma simt confortabil aici.

Incepand de la camerele de la Lucky Studio, 17 la numar, care sunt amenajate care mai de care, frumos si intr-un mod prietenos, pana la aparaturile cu care sunt aprovizionate camerele, calculatoarele si camerele de filmat de ultima generatie fac ca munca la Lucky Studio sa fie un deliciu, o placere.

Am parte de conditiile de munca in Iasi la care toate femeile viseaza

Lucru de care nu m-am bucurat in celelalte studiouri de videochat. Totodata, la Lucky Studio am descoperit notiunea de training specializat, unde o echipa m-a invatat tot ce trebuia sa stiu despre videochat si castiguri. Pana atunci, fusesem lasata in voia sortii la alte studiouri.

Mai mult de atat, pentru faptul ca eu castig peste 300 de lei zilnic la Lucky Studio si ma bucur de cele mai bune conditii de munca, studioul ma incanta si cu transport gratis im fiecare zi, make-up inainte de fiecare tura, sedinte foto si cursuri de limba engleza. Pana sa fac videochat la Lucky Studio, nu imi oferea nimeni aceste lucruri, trebuia sa platesc pentru ele. Dar la Lucky Studio mi-au fost garantate de la inceput.

La fel cum mi-a fost garantat comisionul de 50% din castiguri si bonusurile saptamanale si cel de angajare. Nu cred ca exista in tara asta conditii mai bune de munca precum cele de la Lucky Studio Iasi.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img