Lucky Studio Iaşi reinventează videochatul

0
1592
LUCKY STUDIO IASI

Spun asta pentru că am mai lucrat în domeniu, dar nicăieri nu am găsit înţelegerea, sprijinul, siguranţa sau libertatea pe care mi-a oferit-o Lucky Studio Iasi! Ştiu că pare mult, ştiu că poate să pară incredibil, dar pe lângă câştiguri peste ce mă aşteptam mi s-au oferit toate aceste condiţii. Să vă explic mai pe larg de ce spun asta.

Dintotdeauna, chiar de la înfiinţarea celui mai mare studio de videochat din Iaşi – Lucky Studio – accentul a fost pus pe modelele angajate. Au creat astfel toate condiţiile pentru ca noi, modelele, să nu ducem lipsă de absolut nimic. Spre deosebire de alte studiouri – v-am spus că am mai lucrat acum câţiva ani în domeniu – ceea ce am găsit la Lucky Studio în Iaşi nu am mai întâlnit nicăieri.

În primul rând, programul este unul super-flexibil. Asta te ajută foarte mult dacă eşti studentă – cazul meu – sau dacă mai ai un alt job, trebuie să ai grijă de copii sau orice altceva. Am colege care sunt şi mame, am colege care nu pot lucra decât două zile pe săptămână pentru că în celelalte 5 merg la alt job. Asta nu este deloc o problemă însă la Lucky Studio – îţi alegi singură turele şi zilele în care poţi să lucrezi. Ai tot timpul această libertate de a alege, iar asta nu se referă numai la program. Îţi alegi şi camera în care vrei să lucrezi, poţi alege să lucrezi chiar de acasă, poţi lucra pe profil adult sau non-adult sau poţi să renunţi oricând vrei. Nimeni nu te obligă la nimic, totul este la alegerea ta!

Lucky Studio Iaşi a reinventat videochatul pentru că a adus două invenţii foarte importante în acest domeniu. Este vorba aici despre politica Lucky Studio încă de la înfiinţare: angajate doar fete şi femei, iar bărbaţii nu au acces în studio. A doua invenţie despre care vă spuneam este legată de modalitatea de plată. Dacă vrei, poţi încasa ce ai câştigat după fiecare tură lucrată. Aşa a ales Lucky Studio să arate că niciodată nu va fi o problemă plata, că modelele pot fi foarte sigure că sunt plătite la timp de fiecare dată.

Nu am spus degeaba că Lucky Studio a reinventat videochatul. Acest studio de videochat din Iaşi mi-a oferit condiţii cum nu mă aşteptam. Am parte de make-up înainte de fiecare tură de muncă, am şi transportul asigurat cu una din maşinile Lucky Studio, conduse desigur tot de şoferi femei. Am şi cursuri de limbă engleză şi franceză pentru a putea discuta cu admiratorii online. Toate aceste lucruri, pe lângă câştigurile şi bonusurile pe care le oferă, fac din acest studio de videochat din Iaşi unul care îşi merită numele. Lucky Studio Iaşi este studio de videochat premium care a reinventat domeniul şi a creeat toate condiţiile pentru ca modelele să fie fericite şi să câştige cât îşi doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.