Lucky Studio Forum deschide ochii româncelor de pretutindeni!

Este foarte uşor să vorbim despre videochat şi despre ce înseamnă acesta dacă este vorba despre Lucky Studio. Înainte, videochatul era un subiect foarte controversat şi foarte piperat, dar cu ajutorul studiourilor bune, situaţia s-a schimbat.

Studiouri precum Lucky Studio, care sunt cele care ajută femeile să aibă, într-adevăr, o carieră. Mie Lucky Studio mi-a deschis ochii şi mi-a arătat că merit mai mult de 900 de lei.

Lucram ca şi casieriţă într-un super market şi deşi lucram de dimineaţă până pe la 10-11, primeam doar 900 de lei. Ei bine, Lucky Studio mi-a arătat că merit mult mai mult. Mai exact, forumul Lucky Studio a fost cel care m-a ajutat să văd viaţa altfel.

Videochatul la Lucky Studio nu este aşa cum am crezut

living-0-n

Înainte m-aş fi gândit că în videochat se întâmplă cine ştie ce. Mă gândeam că e ceva de speriat în spatele videochatului, dar constat liniştită că nu e aşa. În fiecare zi la Lucky Studio, văd cu ochii mei cât de tare am greşit să judec videochatul.

Lucrând în acest studio de videochat din Iaşi, am reuşit să înţeleg de ce merit să fiu preţuită. Zilnic, când intru în studio, doamna Alina mă priveşte duios şi îmi zice “puiucu” şi mă alintă în fel şi chip. Mă face să mă simt ca acasă, mai pe scurt.

Iar restul fetelor sunt atât de prietenoase, încât mă simt super. Am parte de respect şi de confidenţialitate aşa cum n-am mai văzut la alţi angajatori. Iar pentru asta mai şi primesc transport gratuit şi servicii precum make-up zilnic, şedinţe foto şi aşa mai departe.  

La Lucky Studio am doar de câştigat în fiecare zi

play-lotto-online-win-jackpot

Gândeşte-te că eu, pentru aceste servicii zilnice şi pentru faptul că toată lumea mă tratează cu respect şi preţuire, nu plătesc nimic. Mi se oferă asta pentru simplul fapt că Lucky Studio consideră că merit, pentru că sunt femeie.

Uite, aşa DA angajator! Eu nu am de făcut altceva decât să intru în camera mea direct aranjată şi machiată de fetele de la Lucky Studio şi să obţin bani. Şi cum să obţin aceşti bani? Din socializare, distracţie şi momente unice cu admiratorii online.

Nu m-aş fi gândit că videochatul poate fi aşa, dar Lucky Studio mă surprinde zi de zi. Iar venitul meu de 900 de lei pe care îl aveam înainte a devenit de cel puţin 3 ori mai mare acum, la Lucky Studio. Din acest motiv mă bucur de o angajare în videochat mai avantajoasă ca oricând la Lucky Studio!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

      • Băi, acum nu ştiu ce să zic, ori apăreţi peste tot pentru că sunteţi prea buni, ori sunteţi opusul şi încercaţi să mai aveţi câteva angajate.

        • Nu e asta, crede-mă. La Lucky Studio sunt peste 120 de fete la studio, şi cred că peste 170 de modele care lucrează de acasă. Deci Lucky Studio nu duce lipsă de angajate! ☺) :X pur şi simplu este cel mai bun.

  1. Câtă revoltă mai sus.. Dacă nu-ţi place, nu citi. Ce ai tu cu oamenii? Sunt şi peste tot pe afişe prin Iaşi. Na şi ce. Bravo lor că le merge.

    • Chiar mă bucur că am avut şansa de a da peste forumul Lucky Studio, unde am înţeles că videochatul la Lucky Studio este mai mult decât un job benefic.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img