Lucky Studio e un job fara de care n-as putea trai

0
1232

Cand ma imaginez fara Lucky Studio, ma imaginez automat fara: ceasurile mele Guess, Michael Kors, Armani, fara gentile mele scumpe, fara pantofii mei chiar si mai scumpi, fara hainele mele de firma, fara bijuteriile mele frumoase, adica pe scurt, fara bani. Viata mea fara Lucky Studio Iasi ar insemna o viata fara bani.

Tu poate esti altfel de fata, sau poate nu toata lumea gandeste ca mine, insa eu nu vad viata fara bani. Daca nu ii am, ce sa fac altceva. Ca datorita banilor imi cumpar tot ce-mi place. Si stiu ca-s lucruri materiale, dar ce altceva sa-mi cumpar? Cat traim, de asta ne putem bucura, de lucruri materiale si de peisajele frumoase ale lumii.

Nu sunt materialista, daca la asta te gandesti, dar nici sa-mi cumpar bluze din bazar la 30 de lei nu-mi place. Vreau bluze de calitate, de fapt vreau totul de calitate. Vreau sa se simta fin pe mine, sa fie dintr-un material bun, nu sa mi se rupa pe mine imediat ce le imbrac.

Am alte principii de viata de cand sunt model de videochat

 

Plus ca se vede atunci cand un lucru e ieftin. Cum mai pot eu sa am o anume prestanta ca si fata, sa fiu ingrijita si frumoasa daca ma imbrac cu haine care se rup, care au un material care ma irita? Sunt de parere ca o fata trebuie sa fie un model al frumusetii.

Nu sa fie neaparat ca o zeitate, fara imperfectiuni. Nu ma refer neaparat la aspectul fizic. Un model al frumusetii asa, ca si impresie, ca si prestanta. Pentru ca-n ziua de azi practic se vinde o imagine. Pentru cei din societate e ideal sa arati cat mai bine, sa nu le dai motive sa te judece.

Asta e parerea mea, nu trebuie sa fie un principiu de viata pentru nimeni de acum, dar asta cred eu. Mai aveam o colega care spunea ca ea uraste shopping-ul, ca ei nu ii place de nicio culoare. Imi imaginez si eu, daca n-are bani…

Cateva mii de dolari in buzunar rezolva totul

Ia pune-i acelei fete vreo 1000-2000 de dolari in buzunar, sa vezi cum imediat capata interes pentru toate lucrurile din mall, cum imediat isi cumpara lucruri. Asa suntem noi oamenii facuti, sa ne atasam de lucruri materiale. Dar eu iubesc acest lucru la mine.

Macar asa sunt motivata sa castig mai multi bani din videochat la Lucky Studio. Imi place sa am lucruri si-mi place sa fiu si invidiata pentru asta. Cine n-ar invidia atat de multe lucruri scumpe purtate de o fata care are venituri lunare de mii de euro, ca mine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.