Lucky Studio – avantajele celui mai bun job în videochat din Iași

Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să lucrez în domeniul videochatului, însă cu beneficiile de care profit, nici că îmi pare rău. Totul a fost neaşteptat, am plecat de acasă dorind să îmi fac un viitor mai bun. Am vrut să fac o facultate, dar dezamăgirea mea a fost să nu am bani cu ce să-mi plătesc taxele. Aşadar, am lăsat facultatea deoparte pentru moment şi mi-am căutat un job. Mi-a fost foarte greu la început, având în vedere că joburile part-time sunt prost plătite şi nici nu au un program atât de accesibil. Am auzit de un studio de videochat din Iaşi, despre care se spunea că este cel mai bun. Mi-am zis să îmi ofer această şansă şi să merg la interviu. În acel moment, s-a schimbat toată viaţa mea.

Nu ştiam că o să beneficiez de un salariu la zi, cu sume între 300 şi 800 de lei. Păi eu cu aceşti bani îmi plăteam chiria într-o singură zi. Iar în alte 3-4 zile îmi plăteam taxele pe un an de la facultate. Era mai mult decât perfect din acest punct de vedere. Iar avantajele nu s-au oprit aici. Mi-am putut permite să îmi fac singură un program, astfel încât să pot merge şi la cursuri şi să îmi fac şi alte treburi. Nu mi-a venit să cred cât este de uşor să fiu model de videochat la Lucky Studio.

Ca şi cum toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, Lucky Studio a continuat să îmi ofere lucruri. Ca să nu mai cheltui bani pe transport, m-a ajutat şi cu asta. Mi-a pus la dispoziţie şoferiţe care să mă ducă acasă de la muncă şi care să mă aducă înapoi. Nu am mai cheltuit niciun ban pe alte mijloace de transport şi am economisit foarte mult. Şi nici pe machiaje şi alte lucruri de înfrumuseţare nu a trebuit să mai dau bani. Pe lângă schimbările de look pe care Lucky Studio mi le-a făcut, mi-a oferit şi make-up zilnic. Eram frumoasă în fiecare zi, aranjată şi coafată, iar pentru asta eram şi plătită. Ce poate să fie mai perfect decât atât? Nimic nu este mai perfect decât Lucky Studio. Chiar dacă o să termin facultatea şi o să am o profesie, o să vreau să continui fiind model. Este mult prea avantajos pentru mine ca să renunţ.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img