Lucky Studio – 5 motive pentru care e cel mai bun job în videochat

Sunt atât de încântată de jobul meu de model de videochat la Lucky Studio Iaşi, încât vreau să spun tuturor asta! Este cel mai bun studio de videochat din ţară şi cel mai bun din câte au existat, pentru mine. Pentru simplul fapt că mi-a rezolvat toate problemele iar acum viaţa mea este mult mai uşoară, Lucky Studio e cel mai bun.

De fapt, nu doar pentru mine este cel mai bun. Poate fi cel mai bun pentru toate femeile care îşi doresc asta, care îşi doresc să îşi schimbe viaţa, care vor lux şi bani. Prin 5 motive simple, Lucky Studio se dovedeşte a fi mediul perfect de muncă:

1. Transportul şi cazarea gratuită în primele două luni. Pentru că nu eram din Iaşi, Lucky Studio m-a cazat în vila din centrul oraşului pe care o deţine. În acest timp, am profitat şi de transport de la studio acasă şi vice-versa. Am economisit foarte mult în acest fel, având şi timpul necesar pentru a-mi căuta o chirie cât de cât pe placul meu. Asta a fost pentru început, pentru că acum mi-am cumpărat propriul apartament cu Lucky Studio.

2. La Lucky Studio sunt doar femei, este un job numai al nostru. Acest lucru mi-a redat încrederea în mine şi m-a făcut să mă simt în siguranţă. Îmi place să lucrez printre femei, care mă înţeleg şi mă susţin în ceea ce fac, aşa cum nimeni nu ar putea înţelege. Aceste femei mi-au devenit prietene cu trecerea timpului, ieşim împreună, mergem în vacanţe şi ne facem sărbătorile tot împreună.

3. Plata la zi, cu sume între 300 şi 800 de lei în primul an, sau primele luni. Depinde de voinţa fiecărui model. Dacă este foarte ambiţioasă, poate câştiga peste 800 de lei şi din prima lună. Eu am câştigat între 400 şi 700 de lei în primele 6 luni, apoi am depăşit uşor suma de 800 de lei după aproximativ 9 luni. Dar să am bani în fiecare zi, pentru mine este o binecuvântare. Lucky Studio este salvarea mea.

4. Programul flexibil, cu alegere între ce ture vreau, între ce ore şi zile îmi doresc. În funcţie de necesităţile mele, Lucky Studio îmi permite să îmi schiţez propriul program. Este relaxant să ştiu că nu sunt constrânsă de un program stresant şi obositor.

5. LIBERTATE! La Lucky Studio am toată libertatea din lume, pot face ce vreau şi ce simt, oricând, oriunde. Nu mi se interzice nimic. Iubesc acest studio!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img