La Preziosa am devenit o femeie eleganta si multumita de castigurile ei

Pana sa ma angajez in videochat la Preziosa eram foarte ciudatica, sincera sa fiu. Si-o spun sincer, pentru ca acum nu mai sunt asa, ci m-am schimbat radical datorita acestui job in Iasi. Am cunoscut lucruri pe care nu credeam ca le voi cunoaste vreodata si sunt incantata de ce am devenit.

Inainte nu stiam cum sa ma imbrac, cum sa ma aranjez, cum sa ma comport. Si bineinteles ca nu-mi placea asta. Cand vedeam pe strada fete care mai de care mai frumoase si elegante, mi se facea ciuda. Voiam si eu sa pot fi asa, dar nu stiam cum. Si-ti vine sa crezi ca tocmai videochatul la Preziosa m-a ajutat sa ajung unde am vrut?

M-am angajat acum 3 luni in videochat la Preziosa si mi-am implinit toate visele

Cand m-am angajat aici acum 3 luni de zile, fetele de la Preziosa m-au primit cu bratele deschise si m-au invatat tot ce stiu. Treptat, m-am cizelat aici si-am devenit o adevarata domnisoara, asa cum nu am putut o intreaga viata sa fiu. Femeile care lucreaza la Preziosa se ocupau zilnic de machiajul meu, ma aranjau, ma ajutau cu trainingul in videochat si cu tot ce voiam.

Am invatat de la ele cum sa ma accesorizez, cum sa ma aranjez si cum sa ma comport. Se pare ca trainingul in videochat nu mi-a fost de folos numai pentru a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei pe internet, ci si in viata personala. Am devenit mai impunatoare, mai eleganta si ma fac respectata prin atitudinea mea.

Am mai mult curaj si incredere in mine de cand fac videochat la Preziosa, asta e clar. Si nici n-am cum sa fiu altfel, cand la Preziosa lucreaza doar femei care m-au ajutat sa ma schimb, sa invat lucruri, iar zilnic pe internet am parte de admiratori online care ma complimenteaza si-mi spun numai lucruri frumoase.

Videochatul si banii chiar m-au facut sa ajung unde am vrut

Conditiile de munca de la Preziosa ma ajuta sa ma simt confortabil zilnic, sa ma simt ok in pielea mea, iar banii pe care ii castig din videochat ma ajuta sa fiu eleganta, sa-mi cumpar lucruri frumoase, sa merg pe la saloane. Gata cu nervii pe care-i aveam de fiecare data cand vedeam o fata frumoasa pe strada si voiam sa fiu ca ea.

Acum sunt ca mine si arat superb datorita videochatului de la Preziosa. Acum oamenii se uita si la mine pe strada, ma admira si-mi place. Cine-ar fi crezut ca banii si videochatul in cel mai serios studio de videochat din Iasi ma vor face sa devin o domnisoara stilata din toate punctele de vedere?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img