La Lucky Studio câștig mai mulți bani decât am visat

        În caz că te întrebi ce înseamnă să obţin în fiecare săptămână peste 300 de lei în plus la venitul meu lunar care depăşeşte 4.500 de lei, îţi voi explica imediat. Faptul că am foarte mulţi bani şi duc o viaţă confortabilă acum se datorează angajării în videochat cu Lucky Studio.

Este, de fapt, foarte simplu de explicat. Cum Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, a fost capabil de a aborda sistemul de plată la zi. Acest sistem ajută modelele de la Lucky Studio să câştige zilnic între 300 şi 800 de lei.

Iar fiindcă eu câştig sume între 300 şi 800 de lei pe zi, după fiecare săptămână care trece, Lucky Studio mă premiază şi cu bonusuri săptămânale. Aceste bonusuri de performanţă îmi sunt calculate în funcţie de câştigurile anterioare. Iar sumele pe care Lucky Studio le oferă ca şi bonus sunt între 300 şi 3.000 de lei.

Cine se mai poate lăuda că ia 5.750 de lei pe lună?

          Aşa cum am spus şi mai sus, veniturile mele lunare depăşesc mereu suma de 4.500 de lei. Dar fără ajutorul celor de la Lucky Studio, nu cred că aş reuşi să am în fiecare lună aproximativ 5.700 de lei.

Lucky Studio reuşeşte să mă facă să obţin atât prin sistemul de plată de care vorbeam. Zilnic, când vin la studio, o echipă de make-up artiste mă aranjează şi mă machiază, apoi merg în camera mea de logare, pe care eu am ales-o.

Fiindcă am parte de condiţii optime de muncă şi de servicii de calitate, dar mai ales de training specializat, nu este greu să obţin în fiecare zi peste 280 de lei. Iar asta pentru că sunt la început. Datorită echipei profesioniste de la Lucky Studio, evoluţia se cunoaşte în permanenţă.

Bonusuri săptămânale de 500-600 de lei

          Pentru faptul că sunt determinată să învăţ totul despre videochat şi să câştig cât mai mult, sunt şi premiată. De fiecare dată când trece o săptămână, Lucky Studio mă întâmpină cu câte o sumă calculată în funcţie de câştigurile obţinute.

În fiecare săptămână, adaug între 500 şi 600 de lei la venitul meu lunar de peste 5.700 de lei. Nu am ce să cer mai mult în aceste condiţii, pentru că Lucky Studio s-a asigurat că voi primi tot ce îmi trebuie. Acest job în Iaşi chiar este pentru toate româncele care vor o viaţă confortabilă.

 

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

  1. Cum eşti tratată la studio? Ai vorbit despre bani, dar nu ai spus nimic despre mediul de muncă. Eu nu aş vrea să vin într-un loc în care am bani mulţi dar nu sunt tratată cu respect.

  2. De ce ţi se pare imposibil? Videochatul la Lucky Studio a evoluat încă din 2008, deci nimic nu este imposibil. Cât câştig eu lunar înseamnă un venit mediu. Sunt fete care câştigă şi mai mult :*

  3. Păi depinde. Lucky Studio îmi oferă şansa de a-i primi chiar în mână la sfârşitul turelor de muncă, sau prin bancă. Depinde cum mi se pare mie mai uşor 😀

  4. Nu am menţionat nimic despre mediul de muncă pentru că, vorbind despre un studio cu atât de mult prestigiu, m-am gândit că o să fie evident că fetele sunt tratate cu respect maxim. Stai liniştită, aici lucrează doar femei şi vei vedea că este super ok.

  5. Casieriţele şi contabilele de la Lucky Studio. Acest studio de videochat dispune de o întreagă echipă în spate, aşa că nu am de ce să-mi fac griji că-mi vor lipsi banii.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img