La Heylux sunt libera sa-mi aleg programul de lucru in videochat

Unde ai mai intalnit un job care sa-ti permita sa-ti orele turele de munca, zilele in care lucrezi, spatiul tau de munca si metoda prin care esti platita? Eu stiu sigur ca numai la Heylux am intalnit asta. Si am ceva experienta in videochat, dar niciodata nu mi s-au permis atatea lucruri precum mi se permite la Heylux.

As putea spune ca la Heylux sunt propria mea stapana. Adica la inceput, cand am decis sa colaborez cu Heylux Iasi, acestia mi-au explicat clar care sunt conditiile de munca si avantajele la ei. Mi-au aratat totul cu transparenta, dandu-mi libertatea chiar de pe atunci sa aleg.

Legalitatea de la Heylux imi permite sa fiu libera si fericita

Sa aleg ce, te intrebi? Ei bine, tu de cate ori te-ai angajat intr-un loc unde ti s-a permis sa-ti alegi perioada contractuala? Exact, la Heylux am putut alege cate luni sau ani vreau sa lucrez. Nu m-a conditionat nimeni printr-un contract cu clauze abuzive, Heylux dovedindu-mi ca este 100% legal.

Dupa ce am ales o perioada contractuala (de pe urma careia am primit si un bonus de angajare foarte mare), mi-am putut alege propria camera de munca. O camera unde numai eu lucrez, fara sa ma deranjeze si fara sa ma streseze nimeni. Practic, eu imi aleg modul de a face videochat la Heylux si nimeni nu are nimic impotriva cu asta.

Nu mi se impune un anume tipar. De fapt, la Heylux nu mi se impune nimic, totul merge dupa deciziile si alegerile mele. Ce aleg eu, aia e bine pentru mine. Heylux nu face decat sa ma respecte mereu si sa imi arate ce inseamna aprecierea prin conditii de munca excelente si bonusuri de performanta in fiecare saptamana.

Comision sau salariu garantat, la Heylux pot castiga oricum bani

In aceasta camera pe care am ales-o, totul este de la Mobexpert, se simte eleganta si rafinamentul in aer. Ma simt ca o regina inconjurata de cele mai noi si scumpe aparaturi, care ma ajuta sa castig zilnic 440 de lei la Heylux.

Stiu ca probabil aceste avantaje sunt mai mult decat suficiente pentru o fata care-si cauta un job in Iasi, insa acestea nu sunt toate. Dupa cum am spus, libertatea si corectitudinea sunt punctul forte al celor de la studio, alaturi de profesionalism. In acest fel mi-am ales si plata pe baza comisionului, desi puteam alege un salariu garantat de 6.000 de lei.

Nu in ultimul rand, mi-am ales propriul program de munca, pentru a nu ma mai stresa cu ideea ca intarzii la munca sau ca am altceva de facut in ziua respectiva. Gata cu stresul, Heylux este bijuteria mea care ma face fericita zi de zi.

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img