Jurnal de model – vacanţă de vis cu Lucky Studio

Revin cu o pagină de jurnal cu scuzele de rigoare pentru întârziere: nu am mai publicat nimic deoarece am fost într-o vacanţă binemeritată – zic eu – alături de câteva dintre colegele mele de la Lucky Studio.

Cine a spus că nu se merită să îţi faci concediul la noi în ţară ar trebui să se mai gândească. Planul a fost făcut încă de la începutul anului de două dintre modelele Lucky care s-au ocupat de organizare. Totul a fost foarte bine pus la punct, fetele s-au asigurat că vom avea cazare, masă şi obiective suficiente de vizitat pentru fiecare zi în parte.

Prima săptămână am folosit-o pentru vizite şi drumeţii. Un real tur al României, pornit din Iași. Deşi unele frumuseți ale țării le mai văzusem, a merge împreună cu colegele de muncă între care mă simt ca într-o familie a fost minunat.

Chiar daca m-a încântat foarte mult vizitarea tuturor obiectivelor turistice, ceea ce aşteptam eu mai mult era marea. A venit şi timpul să ne îndreptăm către Constanţa şi chiar dacă drumul a fost destul de lung şi obositor, a meritat pe deplin.

În alte perioade, când eram prin liceu sau la început de facultate, dacă reuşeam să ajung la mare eram oarecum limitată şi nu reuşeam să mă distrez suficient sau să îmi permit tot ce îmi doream. De această dată însă nu a mai fost cazul.

Împreună cu colegele de la Lucky Studio, am vizitat absolut toate staţiunile, chiar dacă aveam cazarea stabilă şi nu am schimbat-o deloc cât am stat la mare. Nimic nu ne-a împiedicat să ne distrăm după bunul plac, pentru că banii câştigaţi cu doar o săptămână înainte de vacanţă – vorbesc din punctul meu de vedere – au fost suficienţi. Cluburi, discoteci în aer liber, chiar vizite la piscine şi plaje private, petreceri până târziu în noapte, răsărituri de soare care ne prindeau încă în petrecere. Ce mai, a fost de vis.

După cum spuneam, te poţi distra şi poţi petrece o vacanţă de neuitat chiar şi la noi în ţară. La fel cum ocazia de a câştiga suficient cât să trăieşti mai bine îţi este garantată de Lucky Studio chiar în Iaşi, la fel poţi foarte bine să te distrezi fără să fii nevoită să ieşi din ţară. Este şi acesta un pas pe care urmează să îl fac, însă cel mai probabil va fi anul viitor, excursia viitoare pe care îmi propun să o planific chiar eu. Rămâne să aleg doar destinaţia, pentru că mai mult ca sigur toate colegele vor fi încântate de propunerea mea. Semnează din nou a voastră C.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img