Jobul meu pretios de la Heylux mi-a adus bani pentru vacante in Spania

N-as fi crezut vreodata ca voi avea bani sa ajung in Spania, insa am gasit un job in Iasi care imi satisface toate poftele. Castigurile zilnice pe care le am in acest studio de videochat numit Heylux ma ajuta sa merg oriunde imi doresc si sa fac orice imi pofteste inima.

Sunt norocoasa, intr-adevar, pentru ca nu stiu cate femei au sau au avut ocazia de a avea o viata atat de confortabila si linistita precum a mea, in care sa nu trebuiasca sa tanjeasca dupa anumite lucruri, ci sa le aiba. De aici si numele studioului, “Heylux”, care inseamna mult lux si pretuire.

Asta primesc eu zilnic in acest studio de videochat. Cu asta ma delectez eu zilnic, iar datorita faptului ca sunt inconjurata de amenajari spectaculoase, castig pe masura. Admiratorii online care intra pe pagina mea si vad cat lux ma inconjoara, cheltuie sume imense de bani, pentru a se ridica la standardele mele.

Castig bani zilnic pentru ca Heylux este stralucitor de frumos

1-home

E logic, nu? Daca un admirator online intra pe pagina ta si te vede inconjurata de lucruri scumpe, e normal sa vrea sa-ti ofere acelasi lucru. Dar, daca te-ar vedea cu soba in spatele tau, ar zice ca esti saraca si te multumesti cu putin. Am dreptate?

De aceea iubesc Heylux, pentru ca nu trebuie sa imi fac griji in privinta niciunui lucru. Am parte de dotari tehnice de ultima ora, de amenajari stralucitoare, mobilier premium, canapele din piele de la Mobexpert si lumini spectaculoase.

Datorita acestor lucruri eu castig zilnic cate 630 de lei si ma bucur de tot rasfatul de pe lume. Saloane, spa, restaurante, masaj, vacante, masini, bijuterii, orice vrea o femeie!

Cei 630 de lei castigati zilnic mi-au adus vacante in Hawaii

Eu am totul datorita jobului de model de videochat de la Heylux. Bine, lucrez aici de ceva timp si am ceva experienta in spate, de aceea castig foarte mult. Dar oricum, orice fata se angajeaza la Heylux poate obtine intre 300 si 800 de lei zilnic.

Plus de asta, mai primeste si bonusuri intre 300 si 3.000 de lei in fiecare saptamana, drept rasplata din partea studioului. Ca sa nu mai zic de bonusurile de angajare de pana la 46.200 de lei din acest loc! Totul este super si iti este pus pe tava, trebuie doar sa vrei.

Chiar luna aceasta am fost 7 zile in Hawaii si nu pot descrie cat de frumos a fost. A fost de vis! Iar daca nu m-as fi angajat la Heylux, nu as fi beneficiat niciodata de lucrurile astea. Ma bucur ca am luat decizia corecta.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

  1. :))) Ahahaha. Ai mare dreptate cu faza cu sobele. Sunt unele care uita ca au sobe prin casa si fac videochat asa. Cum sa-ti dea cineva bani daca te vede saraca? :-s

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img