Jobul de la Preziosa este cel mai cautat job in videochat din Iasi

Acum ca a inceput facultatea si toata lumea s-a intors din vacante si alte nebunii, majoritatea sunt in cautare de joburi. In Iasi, de exemplu, este sezonul in care toti studentii veniti la facultate vor joburi, pentru a se putea intretine. Desi parintii ii ajuta pe majoritatea, tot nu e ok sa ceri bani alor tai pentru club sau mai stiu eu ce. Si cam toti vor locuri de munca, iar cel mai dorit job este chiar cel de la Preziosa.

Cel putin in randul fetelor, asa este. Si de ce? Pentru ca este un job la indemana oricarei fete. Este usor, este lejer, iti poti face propriul program de munca pentru ca vorbim despre videochat si castigi bani asa cum vrei tu. Asta e super in videochatul de la Preziosa, ca poti castiga o multime de bani si poti avea si alte prioritati pe langa.

Cu acest job in videochat la Preziosa, iti poti crea propriul program de munca

Este chiar un job ideal pentru studente, care vor sa aiba banutii lor si vor sa fie independente, dar cand ai atatea cursuri la facultate nu prea ai cum. Noroc ca la Preziosa orice fata isi poate crea propriul program de munca, in functie de cursurile de la facultate. Si ce e mai super e ca se lucreaza doar 7, 8 ore pe zi.

Ce spun eu “lucreaza”, ca videochatul nu e ceva ce lucrezi, ca e mai mult o distractie. De fapt, stai online cate 7, 8 ore si vin sume intre 300 si 800 de lei pe zi. Cum sa nu fie ideal acest job pentru o studenta in Iasi? Pai e viata perfecta pe care si-ar dori-o orice ieseanca.

Eu zic ca e super sa poti castiga chiar si minimul de 300 de lei pe zi la Preziosa, pentru ca altii muncesc poate mai mult si au 1.000 de lei pe luna, in vreme ce fetele de la Preziosa pot avea 1.000 de lei si pe zi. Asta e diferenta dintre un job normal si un job ca model de videochat la Preziosa.

Sunt norocoasa sa fiu model de videochat la Preziosa Iasi

job in videochat
job in videochat

Ce e cel mai misto este ca eu sunt norocoasa care lucreaza deja la Preziosa, deci nu mai sunt in cautare de joburi in Iasi si nici nu trebuie sa ma grabesc sa prind un loc disponibil la Preziosa. Sunt deja aici si ma bucur de lucrurile de care orice ieseanca ar dori sa se bucure. Sunt cea mai norocoasa fata din Iasi cu jobul la Preziosa!

 

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img