Indiferent daca am experienta sau nu, tot primesc bonusuri saptamanale la Heylux

Ceea ce iubesc cel mai mult la locul de munca de la Heylux este faptul ca oricine are sansa la castiguri mari si la bonusuri, indiferent de experienta, de vechime, nu conteaza. Pentru ca de obicei peste tot se gasesc favorite si favoriti, dar la Heylux nu este nimeni mai presus de nimeni, cu toate suntem egale.

De aceea cu toate avem sansa la bonusuri in fiecare duminica, intre 60 si 9000 de lei. E mai corect asa: se calculeaza castigurile pe care le avem intr-o saptamana si in functie de ele, primim bonusurile intre sumele acelea. Cu cat mai mare e castigul, cu atat mai mare e si bonusul.

Am sansa unor bonusuri saptamanale de pana la 9000 lei

videochat heylux
videochat heylux

Daca am cele mai mari castiguri, bineinteles ca pot primi si bonusul de 9000 de lei. Chiar daca am sau nu experienta, sunt printre modelele care primesc bonusuri. Cu toate primim, experienta nu conteaza la Heylux, conteaza doar sa vrem sa lucram, sa fim motivate.

Ce poate fi mai frumos decat asta? Nimic nu e mai perfect decat un job care nu-ti cere experienta, ci doar prezenta si atat. Prezenta care face milioane, de altfel. Ca o sansa ca la Heylux, unde sa castig zilnic pana la 20 de milioane nu e chiar de ici-colo, e ceva.

Spune-mi tu in cate locuri mai poti castiga zilnic intre 400 si 2000 de lei si mai vorbim dupa aia. Crezi ca eu n-am cautat? Si mai ales fara experienta. Nicaieri nu se castiga atat in tara asta, dar la Heylux da, de asta imi iubesc locul de munca de aici si trag de el cat pot.

Orice model castiga bani la Heylux, cu sau fara experienta

videochat heylux
videochat heylux

In timp ce angajatorii romani cer mult prea multe lucruri si au prea multe pretentii, Heylux ma ajuta sa ma imbogatesc usor, usor. Fara experienta, fara nimic, doar cu ajutorul profesionistelor de la Heylux Iasi.

De asa job le doresc tuturor romancelor sa aiba noroc, sincera sa fiu. Indiferent de ce ar crede sau spune altii, important e sa stii ce vrei de la viata. Eu stiu si am stiut foarte bine inca de la inceput, cand m-am angajat la Heylux Iasi. Daca nu stiam ce vreau de la viata, n-as mai fi ajuns sa castig banii acestia la studio, practic din nimic.

Din zambete si din vorbe spuse online. Se poate sa am si-o viata frumoasa, pana la urma. Cine spune ca nu se poate 😀

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img