Imi petrec sarbatorile in cel mai misto restaurant din Iasi, datorita jobului la Lucky Studio

 Toata lumea este acum in plina pregatire pentru sarbatori, toti fac planuri de Craciun si Revelion, iesiri cu prietenii, la cabane, la restaurante si asa mai departe. Anul acesta este primul an in care-mi permit si eu o distractie de lux de Revelion si asta datorita jobului pe care-l am la Lucky Studio.

N-am stiut eu dinainte cati bani se castiga, de fapt, din videochat la Lucky Studio Iasi, pentru ca daca as fi stiut, n-as mai fi asteptat eu atat de mult pana sa ma angajez in acest studio de videochat din Iasi.

De-as fi stiut din timp de Lucky Studio, ma angajam mai repede

job la lucky studio
job la lucky studio

Ma, si-auzeam lumea vorbind despre videochat si spuneau despre un anume Lucky Studio ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi, dar n-am bagat de seama. Tu vezi ce ti-e viata? Abia la nevoie am ajuns sa fiu model de videochat la Lucky Studio, dar as fi vrut sa nu fie asa. As fi vrut sa fi lucrat de mai mult timp aici.

Se castiga mult prea multi bani ca sa ratez ocazia asta, o spun  sincer. Probabil daca m-as fi angajat mai repede, mi-as fi permit mult mai multe pana acum: poate o masina, un apartament, o vacanta undeva, bijuterii, haine, pantofi… orice, nu conteaza!

Eh, nici acum nu e tarziu oricum. Le pot avea si de acum, iti dai seama. Din moment ce deja castig cam cate 330-340 de lei zilnic la Lucky Studio, nu este problema, o sa evoluez incet, incet si-o sa ajung sa-mi permit orice moft.

E grozav cate-mi permit cu banii castigati zilnic la studio!

job la lucky studio
job la lucky studio

Momentan, ma multumesc cu ce-mi permit din banii acestia si din bonusurile primite la studio, pentru ca primesc si bonusuri. Primul bonus a fost cel e angajare, iar acum primesc si saptamanal cate-o suma intre 300 si 3.000 de lei pentru ca am performante in videochat la Lucky Studio si castig banuti zilnic.

Din banii acestia, m-am decis sa fac o petrecere pe cinste cu toti prietenii mei, la cel mai misto restaurant din Iasi. L-am inchiriat numai noi, vreo 20-30 de persoane, prieteni, cunostinte, si-am planuit totul asa cum am vrut noi. E primul an in care-mi permit sa fac asta si stiu c-o sa fie super misto, abia astept!

Cine zice despre videochat ca nu e bun, n-are idee ce spune. Videochatul este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ani de zile. Cel putin la Lucky Studio!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img