Imi castig banii de una singura, pentru ca lucrez la Heylux

Ai idee cat de greu este pentru o fata de 22 de ani sa se descurce de una singura in Romania? Presupun ca stii, ca doar nu toate studentele sunt bogate sau intretinute de parinti. Eu a trebuit sa ma descurc mereu de una singura, dar uneori simteam ca nu mai faceam fata. Aveam nevoie disperata de un job asa ca la Heylux, nu aveam cum sa ma descurc fara.

De fapt, ma bucur foarte mult ca s-au intamplat lucrurile asa si nu altfel. Pentru ca macar in felul acesta pot avea banii mei proprii, fara sa stau sa depind de absolut nimeni. Mi-e mai bine sa ma descurc cu jobul de model de videochat la Heylux, decat altfel.

Eu nu depind de altii, pentru ca am banii de la Heylux

Eu oricum n-am fost niciodata genul de fata care sa fie de acord sa depinda de altii, indiferent daca erau parintii mei sau nu. Chiar nu m-am simtit confortabil niciodata sa fac asta, am preferat sa am banii mei, oricat de putini erau ei. Gandeste-te ca poate eu vreau sa ma duc sa-mi cumpar o rochie noua sa merg in club, sau la intalnire.

Cum ar veni asta, sa le cer alor mei bani pentru intalnire? E jenant, nu? Stiu, tocmai de asta imi place sa am jobul de la Heylux, pentru ca am posibilitatea de a ma intretine de una singura si de a o face intr-un mod frumos, fara greutati sau obstacole.

Deoarece pana acum mi-a fost destul de dificil sa ma descurc fara jobul de la Heylux, pentru ca banii erau putini si nevoile erau multe. Vrei un pantof nou, o haina noua, ceva… si nici nu-ti poti pune nevoile inaintea cheltuielilor. Puneam cheltuielile in casa pe primul loc, cheltuielile de la facultate si cand sa ma gandesc la mine, de unde bani?

Acest job in Iasi este exact ce-mi trebuie pentru a ma descurca

Vezi, aici era problema mea. Din acest motiv eu am avut mereu nevoie de stabilitate, de un job al meu, care sa-mi aduca mereu bani, pe termen lung, nu temporar. Iar jobul de la Heylux se incadreaza perfect cu cerintele mele, pentru ca indiferent de prioritatile si ocupatiile mele, pot lucra la Heylux.

Chiar daca am alte hobby-uri, lucruri de facut, chiar si un alt job, nu conteaza. La Heylux lucrez foarte putin, doar 8 ore pe zi, in 5 zile ale saptamanii alese de mine, asadar am tot timpul din lume sa castig aici sume de pana la 460 de lei, cum castig eu la Heylux in fiecare zi.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img