Heylux Iasi este studioul de videochat al iesencelor care vor zilnic castiguri mari

Experienta mea cu studiourile de videochat din tara asta m-a invatat multe, iar cu cat apareau mai multe studiouri pe piata, cu atat imi dadeam seama cat sunt de neserioase. Asa ca am incercat sa ma limitez la studiourile cu cea mai mare vechime de pe piata muncii, pentru ca acelea au fost tot timpul serioase. Asa am ajuns sa colaborez cu Heylux, din dorinta de a colabora cu un studio profesionist.

Pentru mine deja era o corvada sa tot intalnesc studiouri neserioase, care nu lucrau doar cu fete si care impuneau tot felul de reguli absurde. Eu stiam ca domeniul videochatul este mult mai mult decat faceau unele studiouri sa para. De asemenea, stiam ca toate castigurile in videochat pot fi cu adevarat avantajoase doar daca vorbim despre cele mai bune studiouri de pe piata muncii.

Heylux Iasi este cel mai bun studio de videochat din Iasi

Din fericire, Heylux se afla in topurile listelor cu cele mai bune studiouri din tara, respectiv din Iasi, fiind cunoscut drept cel mai bun studio de videochat din Iasi. Aici, eu lucrez alaturi de o echipa de profesioniste cu o experienta de peste 8 ani in domeniul videochatului.

Cu ajutorul lor, eu si celelalte 10 fete care lucram la Heylux ne bucuram de castiguri intre 300 si 800 de  lei in fiecare zi, studioul fiind refugiul nostru si paradisul in care toate castigurile sunt posibile. Cel mai frumos lucru pe care-l iubesc la Heylux Iasi este faptul ca daca imi propun sa fac ceva anume, se realizeaza foarte usor.

Daca astazi imi propun sa-mi depasesc castigurile, o voi face. Stii cum? Cu ajutorul profesionistelor care lucreaza la Heylux, care-mi stau mereu aproape pentru a ma ajuta. Fie ca e vorba de machiaj, sedinte foto, accesorii, fie ca e vorba de suport tehnic sau training, Heylux are grija sa primesc toate aceste lucruri in cel mai profesionist mod, dar si gratis in acelasi timp.

Heylux este un studio de videochat potrivit pentru mine

Spre deosebire de alte studiouri in care am lucrat, la Heylux toate serviciile pe care le primesc sunt gratis, incepand de la transport si pana la sedintele de infrumusetare, chiar si cazarea pentru fetele care nu-si permit o chirie la inceput.

Cu toata experienta mea in domeniu, Heylux este primul studio de videochat care a reusit sa ma uimeasca, pentru ca ofera servicii impecabile din toate punctele de vedere. Am mai intalnit studiouri ok, dar asa cum este la Heylux nu, iar asta ma face sa nu vreau sa renunt curand la videochat.

 

 

 

 

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img